Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a nővéremnek...

Mit vegyek a nővéremnek karácsonyra?

Figyelt kérdés

19 éves kb 1000ft tudok rászánni .nem szereti a szépségápolos cuccukoat. könyve van egy csomó és most nem is akar .hobbija fuvolázás.fotozás .Nem szereti a számítógépes játékokat .

szereti a nyomozós filmeket (de Dvd nem akarok adni mert bárhonan le töltheti.Ruhát nem szeretne és ékszert ,plüsst se .szereti a Grut, és olafot .Az édességet általában nem eszi meg .és hiába kérdezem mit mond azt mondja ,hogy nem tudja a szüleim se és én hát én se :( és venni szeretnék neki nem scinálni eddig sokszor csináltam neki most is egy kis aproságot fogok de az csak pici .Sportoli nem igazán szeret csak jégkorizni .tudom nehéz eset és karácsony mindjárt itt van :(

2014. dec. 14. 12:56
 1/4 anonim válasza:
Vegyél egy fotóalbumot és tegyél bele kiskorotoktól kezdve közös képeket(akár írhatsz is pár sort a képek mellé). Szerintem ennek biztos örülne :)
2014. dec. 14. 19:33
 2/4 anonim válasza:
Rendelj neki Ebay-ről egy telefontokot pl: [link] ⬅ nem tudom, hogy milyen fajta telefonja van de ha beírod google-ba a telefonja nevét és mögé írod, hogy ebay gru phone case akkor biztos ki fog adni hasonló tokokat mint ez :D
2014. dec. 14. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy számitógépbillenytüzet ha sokat gépez ? Föleg ha sokat számitógépez szará mennek a gombjai föleg ha nem lenovo.Én azt vennék neki lenovo billentyüzetet de lehet ezer fölt van a legolcsobb de az birja a strapát
2014. dec. 14. 23:34
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket telefontokja már van és szereti de azért kösz .a fotoalbum jóötlet .és laptopja van amit nem rég kapott úgy,hogy bilentyüzet sem igazán kell de szért köszönöm .Más valki?
2014. dec. 15. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!