Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a nővéremnek? Hogyan, hogy ne utáljon meg?
A szüleink "pénzzel neveltek" minket,sosem számíthattunk rájuk,alig beszéltek velünk,csak pénzt adtak.Ezért nagyon szoros a kapcsolatom a testvéremmel,szinte csak rá számíthattam egész gyerekkoromba.
A vőlegényével májusban lenne az esküvőjük.Ennek az egész család örül és én is próbáltam...De szeretem a párját és azt hittem,hogy elmúlik,de sosem se múlt el.Nem mutattam ki az érzéseimet iránta,de tavaly szakítottak és úgy tűnt,hogy teljesen vége a kapcsolatuknak és akkor közelebb kerültem a sráchoz.Elmentünk együtt egy buliba és akkor ittam életembe először és kicsit sok lett.Nem feküdtem le vele,de utána rengeteget találkoztunk és mindent megbeszéltünk.De láttam,hogy a nővérem nagyon kiborult a szakítástól,hazaköltözött,abba akarta hagyni az egyetemet és nem volt önmaga.Újra összejöttek(elég sokat beszéltem a srácnak arról,hogy milyen szomorú a nővérem és hogy talán érdemelne még egy esélyt),de a barátjával ugyanúgy találkozgattam.Nem történt semmi köztünk ezek után,csak dumáltunk,eljártuk mindenhova,segített a tanulásba és a legjobb barátom lett,annak ellenére,hogy egyetemista és teljesen mások vagyunk.De nemrég elmondta,hogy többet érez irántam és nem tudja,hogy mit kéne csinálnia.Már nem szereti a nővéremet,de nem akar bajba keverni és így legalább a közelembe lehet.
Nem tudom,hogy mit tegyek.Nem akarom,hogy a testvérem olyan emberhez menjen feleségül,aki nem szereti.De ha elmondom neki,akkor lehet,hogy örök életére megutál.Ha nem szólok neki,akkor semmi nem fog változni,de ezt nem csinálhatjuk örökké.
17L
Szólj neki.
Arról nem tehetsz, hogy beleszerettél. Nem történt semmi.
Viszont a fiú részéről nagyon csúnya az alibi kapcsolat.
Brazil szappanopera.
Még szép hogy mondd el, főleg hogy ha ilyen jóban vagytok a tesóddal, ahogy írod. Hogyan élnéd le az életedet azzal a tudattal, hogy tudsz valamit, amit kötelességed lett volna elmondani? Vegyél egy nagy levegőt, és mondd el, ez így fer!
De ha megutál?
A családunkban ő az egyetlen,akiben bízom.Ráadásul ha ez kiderül,mindenki engem fog utálni.
Persze, arról nem tehetsz, hogy beleszerettél, de arról, hogy összejöttetek és hogy találkozgattok igen. Ha nem jöttek volna össze újra, akkor is tabunak kellett volna lennie ennek a fiúnak. A nővérednrk nagyon rossz lehetett, hogy a volt vőlegényével jársz bulizni. Amúgy ne sértődj meg, de a srác hülyére vesz mindkettőtöket. Olyan, hogy azért vesz el valakit, hogy a te közeledben lehessen, távolról csodálhasson, csak szerelmes regényekben van.
Igazából nem tudom mit tehetnél, mert valóban nem kéne hozzámennie a nővérednek, de én ezt nem tudnám elnézni a testvéremnek. Nem is értem, ha ilyen közel álltok egymáshoz, hogy cdinálhatod vele.
Az lenne a tisztességes, ha a srác beszélne a nővéreddel. Próbáld meg erre rávenni, mert abból soha nem lesz semmi jó, ha úgy összeházasodnak, hogy nem is szereti igazán.
Arról nem tehetsz, hogy beszerettél, ne marcangold magad emiatt. Viszont próbáld meg őt kiverni a fejedből, előtted az élet még, találni fogsz olyat, aki neked való és szabad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!