Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam a nővéremnek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a nővéremnek? Hogyan, hogy ne utáljon meg?

Figyelt kérdés

A szüleink "pénzzel neveltek" minket,sosem számíthattunk rájuk,alig beszéltek velünk,csak pénzt adtak.Ezért nagyon szoros a kapcsolatom a testvéremmel,szinte csak rá számíthattam egész gyerekkoromba.

A vőlegényével májusban lenne az esküvőjük.Ennek az egész család örül és én is próbáltam...De szeretem a párját és azt hittem,hogy elmúlik,de sosem se múlt el.Nem mutattam ki az érzéseimet iránta,de tavaly szakítottak és úgy tűnt,hogy teljesen vége a kapcsolatuknak és akkor közelebb kerültem a sráchoz.Elmentünk együtt egy buliba és akkor ittam életembe először és kicsit sok lett.Nem feküdtem le vele,de utána rengeteget találkoztunk és mindent megbeszéltünk.De láttam,hogy a nővérem nagyon kiborult a szakítástól,hazaköltözött,abba akarta hagyni az egyetemet és nem volt önmaga.Újra összejöttek(elég sokat beszéltem a srácnak arról,hogy milyen szomorú a nővérem és hogy talán érdemelne még egy esélyt),de a barátjával ugyanúgy találkozgattam.Nem történt semmi köztünk ezek után,csak dumáltunk,eljártuk mindenhova,segített a tanulásba és a legjobb barátom lett,annak ellenére,hogy egyetemista és teljesen mások vagyunk.De nemrég elmondta,hogy többet érez irántam és nem tudja,hogy mit kéne csinálnia.Már nem szereti a nővéremet,de nem akar bajba keverni és így legalább a közelembe lehet.

Nem tudom,hogy mit tegyek.Nem akarom,hogy a testvérem olyan emberhez menjen feleségül,aki nem szereti.De ha elmondom neki,akkor lehet,hogy örök életére megutál.Ha nem szólok neki,akkor semmi nem fog változni,de ezt nem csinálhatjuk örökké.

17L

2013. febr. 28. 14:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
32%
15:00 Gratulálok! Büszke lehetsz magadra.
2013. febr. 28. 15:05
 12/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ne szólj neki róla.

Különben nem jósolok nagy jövőt a házasságuknak.

Előbb-utóbb úgyis szabad lesz a pasas. De addigra remélhetőleg változol, és már más pasi fog érdekelni, nem ő.

2013. febr. 28. 15:09
 13/29 A kérdező kommentje:

A nővérem ezekről a találkozgatásokról nem tud és arról sem,hogy ilyen jóban vagyunk a párjával.

Nem feküdtem le vele,mert ő lenne az első,de még tavaly a buli után a lakásán csókolóztunk és volt egy kis petting.Ezen az alkalmon kívül többet nem volt semmi testiség köztünk,mert szörnyű bűntudatom volt a testvérem miatt és utána már tényleg csak beszélgettünk,csak néha csattan el pár csók.

Ő olyan "tökéletes pasi" típus,mert mindent megtudok vele beszélni,udvarias,vicces,kedves és még akkor is megtud nevettetni,ha éppen sírok.Ráadásul nagyon helyes és mivel sportol,izmos is,szóval biztonságban érzem magam mellette.Tehát nem olyan egyszerű elfelejteni...és nem is szeretném.Még senki nem viselkedett velem úgy,mint ő és nagyon szeretem.

2013. febr. 28. 15:11
 14/29 anonim ***** válasza:
93%
fiatal vagy még. a pasi húzzon el,de tőled is! lehet h csak téged akar felhasználni,bűnbakot csinálni belőled a szakitáshoz.
2013. febr. 28. 15:29
 15/29 anonim ***** válasza:
82%

Azért a pasi sem gyengén gusztustalan, hogy szakít a menyasszonyával, aztán megpróbálja megfeketetni annak a húgát...

És neked ez komolyan bejön?

2013. febr. 28. 15:33
 16/29 anonim ***** válasza:
66%
sosem értettem,h lehet ilyen ocsmány,hitvány alakba beleszeretni. kérdező: folyamatosan hazudik a testvérednek,csalja VELED és te ezek után is szereted? és véded? és még azt mered állitani h neked a legfontosabb a testvéred?? szemen köpném magam a helyedben. a pasi meg egy ocsmány sunyi kis féreg. hülye lenne a lóvés nővéredet otthagyni ha közben téged is d..hat. undoritó vagy te is
2013. febr. 28. 15:40
 17/29 anonim ***** válasza:
60%
mond el valahogy igy lenne korrekt: tesó,szakits a pasiddal,mert jobbat érdemelsz. én viszont egy lábtörlő vagyok,akinek semmi önbecsülése,ráadásul bűntudatom sincs és jóérzés sincs bennem,szóval nekem pont jó lesz ez a gerinctelen senkiházi
2013. febr. 28. 15:50
 18/29 anonim ***** válasza:
94%
Én inkább a pasinak mondanám, hogy maradjon a testvéremmel vagy hagyja ott, de velem nem fog találkozni ezek után. Nem mennék a közelébe ha nálunk lenne bezárkóznék a szobába. Utána eldöntené, hogy akkor hogy is áll a nővéremmel
2013. febr. 28. 16:00
 19/29 A kérdező kommentje:

Nem tehetek az érzéseimről.

Nem próbált megfektetni,semmit nem erőltetett akkor éjszaka sem és azóta sem.

Nem a pénz miatt van a nővéremmel.Ő és a családja sokkal gazdagabb a mi családunknál,semmi értelme nem lenne a dolognak.

Már próbáltam nem találkozni vele,de abból csak az lett,hogy rossz kedvem volt,alig ettem és csak rá gondoltam,sírtam.Szeretem és ez ellen nem tud mit tenni.

2013. febr. 28. 16:25
 20/29 anonim ***** válasza:
77%

Fejezd már be a rinyálást.

Nem szereted, egy naiv kis tinilány vagy, fogalmad sincs, mi az a szerelem. Ő neked a "nagyfiú", menő, felnőtt, önálló, stb. Ez nem szerelem, köze nincs ahhoz, ez rajongás.

Ha a srác kicsit is törődne veled, már rég elhagyta volna a nővéredet. De ezt egyébként is megtenné, ha lenne gerince. De egyrészt gerince sincs, másrészt le se szar téged. Jó neki, hogy ott a kis szűz hugika, aki rajong érte, B tervnek jó vagy. És nem hülye, tudja, hogy nem kell semmit sem erőltetnie, mert előbb-utóbb úgyis szétteszed neki a lábad kérés nélkül is.

Növessz te is egy gerincet és nézz tükörbe. Neked hogy esne, ha szakítás után a te testvéred randizgatna a volt vőlegényeddel, meg "csak pettingelnének"? Nem hiszem, hogy túl jól...

2013. febr. 28. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!