Szerintetek elmondjam neki?
Csúnyán kifejezve megdugtam legjobb barátom édesanyját kb 6 éve és abból született egy gyerek, a legjobb barátom "öccse". Na most a kisfiú inkább hasonlít rám, mint az apjára vagy a bátyjára, de nem gyanakodnak rám, csak az anyukára... Annyira, hogy apasági tesztet szeretnének, főleg az "apa", mert a drága feleség nem tud hazudni.
Na most a kérdésem az lenne, hogy elmondjam-e legjobb barátomnak, hogy mi a helyzet vagy inkább hallgassak? Nem szeretném ezért tönkretenni 20 éve tartó barátságunkat, de félek, hogy az anyuka elszólja magát és nem bírja tovább, bevallja, hogy én vagyok az apja a gyereknek. Csak ketten tudunk róla (legalábbis én nem mondtam el senkinek, nem vagyok rá túl büszke...
Az ember nem dugja meg a legjobb barátja anyját. Szóval legfeljebb csak egy ismerősöd családját tetted tönkre. Gratula!
Mivel apasági tesztet fognak végezni, legfeljebb imádkozni tudsz, hogy olyan helyre kerüljön, ahol csuklóból igazolják a mesét. Vagy próbálkozhattok még azzal, hogy a kisöcs mintáját kicserélitek a haverodéra (hogy hogyan szerzitek meg az már más kérdés). Az persze kérdéses, hogy ez mennyire etikus, de erkölcsileg már úgyse tudnátok mélyebbre süllyedni.
Hát én elmondanám, vállalva azt, hogy elvesztem a legjobb barátom. De ez annyira hülyeség, mert ha a legjobb barátom, akkor ilyet nem teszek vele... na mindegy.
A másik: ővszert nem ismeritek?!
Szerintem állj elé és mond el őszintén. Lehet hogy így megbocsát, de ha az anyjától tudja meg, akkor kétlem... Az őszinteség sok esetben megbocsátásra talál, de a hazugság és eltitkolás nem igazán. Az anyukája pedig erős nyomás hatására elmondhatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!