Elmondjam Anyunak az esetet? 14/l
Anyum és apám már régen nincsenek együtt, nem is tartják a kapcsolatot. Anyunak most van egy élettársa, de egy pénzügyi dolog miatt Anya neheztel rá, nagyon is. Nem kevés pènzről van szó, ès még mindig nem rendezték.
Reggel a nagybàtyám vitt suliba, kb 6 óra körül, mikor megláttuk Anya élettársának a kocsiját. Nagybátyàm közelebb húzódott és dudált, én meg integettem. De nem csak ő ült a kocsiban, hanem egy nő is. Nagybátyám azt mondta, hogy hagyjuk ezt, nagykn ideges volt, de ne szóljak senkinek. Mondta, hogy persze ilyenkor az ember mindig rosszra gondol, lehetett, hogy csak egy munkatárs, és tárgyalásra mennek, csak mègiscsak furcsa így hajnalban....
Szerintetek szóljak? Utálom, hogy titkolóznom kell, de annyira sajnálom Anyát..:( már így is nagyon nehéz neki. Előre is köszönöm!
Engem is egy férfikollégám hord be munkába, 2 másik sráccal, és egy csajjal együtt. Nem szívességből, osztjuk a benzinköltséget, így mindenki jól jár.
Lehet, csak erről van szó...
Max újságold el, hogy láttad... esetleg említsd meg, hogy nem is tudtad, hogy mást is hord dolgozni...
Ha anyukád ilyenről nem tud, akkor már ettől el fog kezdeni gondolkozni rajta.
Persze, meséld el anyukádnak csak úgy mellékesen mikor a napodról mesélsz hogy láttad az élettársát, éppen egy nőt vitt valamerre. Ártatlan arccal hozzá is teheted hogy biztos a kollégája.
Ezzel elindítod azokat a dolgokat amiket kell, mert ha valaki a kollégáját szállítja a munkahelyére, az nem kap ideggörcsöt ha meglát egy rokont.
Nem mondom hogy a csaja mert egyáltalán nem biztos, de valami stiklije kell hogy legyen.
Anyukád biztosan kideríti majd.
Bocsi, korán van :) Hogy a nagybátyád volt ideges.
Az más :)
Akkor viszont valószínű hogy tényleg csak kolléga lesz, vagy ilyesmi.
A nevelőapád mit szólt? Vagy nem vett észre titeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!