Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitől kérjek segítséget? Elmondjam anyunak? (herpesz. (Y) )
Sosem volt még herpeszem se a számon se ott lent... De most elkaptam és nagyon fáj! És most így azon kívül hogy eszek egy rakat c-vitamint meg ápolom ott a bőrömet nem igen tudok mit csinálni vele... Amúgy is tisztában vagyok vele hogy csak tüneti kezelés létezik rá. Nem tudom hogy mennyivel hatásosabbak a gyógyszertárakban kapható kenőcsök stb... A kérdés az hogy elmondjam-e anyunak ezt (lassan 18 vagyok, és sejti (szerintem tudja) hogy élek nemi életet...) meg amúgyis akarok vele a fogamzásgátló felíratásáról beszélni... Csak nem lenne ez nagyon kínos? :S Biztos segítőkész lenne mert amúgy jóbavagyunk... Csak nem tudom annyira gáz ez az egész... Barátomnak sem mondam még el ezt pedig hétvégén fontos lenne hogy találkozzunk mivel ünnepelünk :S És tudjátok tudnám mire fogni hogy miért nem csináljuk mert tényleg pont most jött meg de félek hogy ha nagyon kanos lesz akkor nem érti meg hogy miért nem akarom :S Na mindegy nem ragozom tovább... Várom a válaszokat =/
17/L
A hasznos válaszokat köszönöm... Még mindig nem tudom mit csináljak. Fuh de utálom ezt a helyzetet :S
Az elsőnek meg üzenem hogy nem kellene általánosítani a hasonló korú lányokat -.-"
Hova legyen felelősségteljesebb?
Kapásból anyuka :) Nem fog megenni, megmondod neki hogy uszodában v vhol összekaphattad, és ennyi... gondolom, sőt tuti hogy egyből a legrosszabbra fog gondolni, de meg kell nyugtatni :D (Még akkor is ha nem igaz ;D)
Pasiddal meg azért beszélj, faggasd, célozgass... ne bízz senkiben, én sem teszem.
F/18
Nem tudom az igazsághoz hozzá tartozik hogy nem gondoltam volna kapásból herpeszre én sem, hacsak nem látom meg a barátom szája szélén... Szerintem tuti tőle kaptam el mert mondom előtte nem volt és már jópár hónapja vele vagyok + nem járkáltam mostanában idegen helyen wc-re...
Amúgy gyűjtöm az erőt az anyummal való beszélgetéshez, köszönöm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!