Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitől kérjek segítséget? Elmondjam anyunak? (herpesz. (Y) )
Sosem volt még herpeszem se a számon se ott lent... De most elkaptam és nagyon fáj! És most így azon kívül hogy eszek egy rakat c-vitamint meg ápolom ott a bőrömet nem igen tudok mit csinálni vele... Amúgy is tisztában vagyok vele hogy csak tüneti kezelés létezik rá. Nem tudom hogy mennyivel hatásosabbak a gyógyszertárakban kapható kenőcsök stb... A kérdés az hogy elmondjam-e anyunak ezt (lassan 18 vagyok, és sejti (szerintem tudja) hogy élek nemi életet...) meg amúgyis akarok vele a fogamzásgátló felíratásáról beszélni... Csak nem lenne ez nagyon kínos? :S Biztos segítőkész lenne mert amúgy jóbavagyunk... Csak nem tudom annyira gáz ez az egész... Barátomnak sem mondam még el ezt pedig hétvégén fontos lenne hogy találkozzunk mivel ünnepelünk :S És tudjátok tudnám mire fogni hogy miért nem csináljuk mert tényleg pont most jött meg de félek hogy ha nagyon kanos lesz akkor nem érti meg hogy miért nem akarom :S Na mindegy nem ragozom tovább... Várom a válaszokat =/
17/L
A nemi szerveken és a szájon nem ugyanaz a herpeszvírus okoz betegséget, tehát a barátod szájáról nem kerülhetett a puncidra.
Szóval majd a bőrgyógyász, vagy a nőgyógyász megmondja, hogy mid van, hagyd az orvosokra a diagnosztikát!
HSV-2 vel jobb ha vigyázol, ez nem az a herpesz ami a barátodnak a száján van, ez egy könnyü nemibetegség, egy virus ami fekélyes is lehet ennyi, de ha már együttvagytok jóideje érdekes h most jött ki, nemvoltál másik pasival? esetleg barátod másik lánnyal? :/
amugymeg innentőlkezdve CSAK és KIZÁRÓLAG gumióvszer mert ettől kezdve te is terjeszted
21.45 vagyok, visszavonom a különböző vírusokat lent és fent, lásd:
Már terjed a HSV-2 által okozott ajakherpesz és a HSV-1 által okozott nemi herpesz is.
De nem értem a 21.50-es kommented, a téves információ tudatában mégis mi vezetett a következtetésedre, és akkor honnan kaptad el szerinted?
Hát nem tudom mert nekem fogalmam nem volt arról hogyhogy nézki egy ilyen herpesz és ha nem lett volna eszembe az a szó hogy herpesz biztosan kétségbe estem volna attól amit ott lent látok.. Mondjuk így se vagyok nyugodt de érted :D
Én is ezen gondolkodtam amúgy amit mondtál hogy akkor miért nem jött ki hamarabb. Igaz most betegvagyok, le van gyengülve az immunrendszerem, de előtte is voltam már beteg. Lehet mégsem tőle kaptam el? Előző héten még használtam a sulis wc-ket... vasárnap belázasodtam. (olvastam, hogy ez is okozhat lázat. ) De az is lehet hogy még előző hétenkaptam el tőle... Namondjuk ami igaz az igaz a barátom már sok lánnyal volt együtt... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!