18 éves vagyok és van egy nővérem. Nemrég megismerkedett egy fiúval,aki bemutatta az apjának is. Ám a fiúval szakítottak,de az apjával jóba van. Túl jóba szerintem. Minden reggel ő kelti, ráadásul akár hova érte jön, hazaviszi, a nővérem kiszökik hozzá este... Találtam egy smst a nővérem telefonjába, hogy áll-e a randi.. Ráadásul egyfolytába hívogatja a nővéremet. Rákérdeztem a tesómnál,hogy neki nem furcsa-e,azt mondta hogy elmondta neki a pasi,hogy tetszik neki,de természetesen nem akar semmit. Meg hogy ilyen jól még nem volt el nővel... Akkor meg minek hívogatja? Engem nagyon idegesít.. :( Hozzáteszem,hogy a nővérem 19 a pasi meg legalább 50 :S Légyszi segítsetek mit csináljak? El kéne mondanom anyumnak? Mert én vele élek,tesóm meg apuval. Szerintetek? Csak én aggódom túl?
Az öreg friss husira vágyik tipikus esete.Szerintem apukádnak mondd el.Lerendezi a fickót.
2010. máj. 31. 09:13
2/28 A kérdező kommentje:
Ez az hogy a nővérem meg védi! Pedig a pasinak felesége van!! Meg 2 gyereke aki a tesómmal egyidős. Ez nem egészséges!
2010. máj. 31. 09:17
3/28 anonim válasza:
Mivel a növéred már felnött, nem kéne beleszolnod a dolgaiba!
2010. máj. 31. 09:18
4/28 A kérdező kommentje:
Akkor nézzem végig ahogy egy 50 éves pasival összejön? Kössz,de nem. Nem egy csúnya lány nem egy ráncos öregembert érdemel. Sztem természetes h aggódok...
2010. máj. 31. 09:27
5/28 anonim válasza:
Majd a nővéred ha rájön, hogy csak szeretőnek kell, és egy szép napon dobják mint a kapcát, akkor kivilágosodik az elméje, addig nem. Hagyd a francba, ő dolga. Mindenki a saját hibájából tanul, vagy nem!?
2010. máj. 31. 09:27
6/28 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom,csak képzeljétek el h a ti tesótokkal lenne..Nemhinném hogy hagynátok
2010. máj. 31. 09:29
7/28 anonim válasza:
Felnőtt? Hát a felnőttség nem kor kérdése...
Szerintem beszéld meg anyukáddal, mert a nővéred nagyon nem jól fog kijönni ebből az egész szituból.
Még nem tudja, hogy mibe mászott bele - akaratán kívül - de sajnos nagyon "meghurcolhatják" majd emiatt, ha kiderül.
Márpedig az ilyen dolgok mindig kiderülnek.
2010. máj. 31. 09:29
8/28 anonim válasza:
Akármit erölködsz is, a növéred azzal van, akivel akar. Ha beleavatkozol, akkor legfeljebb megutál téged, de lemondani nem fog arról a férfiröl. (Egyébként egy 50 évesre nem mondanám, hogy ráncos vénember)
MIt akarnál tenni, bezárni a növéredet, hogy nehogy találkozhassanak? Gondolod, hogy ez megoldható? Neked hogy tetszene, ha a testvéred, vagy a szüleid el akarnának tiltani attól, aki neked tetszik? (Indokot ugyanis mindig lehet találni erre...)
2010. máj. 31. 09:38
9/28 A kérdező kommentje:
Mondjuk nemtudom elzárni tőle, de kedves válaszoló, szerinted ez így jó? Hagyjam? Talán te is ezt tennéd a testvéreddel? Van egyáltalán? Jó hagyom én ugyse tudok semmit tenni szerintetek..
2010. máj. 31. 09:41
10/28 anonim válasza:
Szerintem ne szólj bele. Majd rájön előbb-utóbb magától. Szerintem ne akard jobban tudni, hogy mire van szüksége...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!