Elmondjam anyunak? Nemtudom mit kéne csináljak
szerintem se szólj bele.
csak ártanál vele
felnőtt nő, az ő dolga.
ha beárulod, még a ti viszonyotok is megsínylené.
a nővéred feladata, dolga ezt lerendezni és tanulni belőle.....
más életébe kéretlenül beleavatkozni nem szabad, mert hidd el, előbb utóbb eléd kerülhet valami,amitől majd fájdalmasan megtapasztalod,hogy nem volt jogos beleszólni
a húgom ki volt akadva fiatal korunkban,hogy egy nálam 10 évvel idősebb férfival járok. Aztán hozzáment egy 12 évvel idősebbhez.... :)
Szia! Nekem nincsen tesóm, de én is ki lennék akadva ebben a helyzetben!Majdnem mindenki azt írta, hogy ne szólj bele, de ez nem biztos, hogy így igaz!
Szerintem te ismered a nővéredet, anyukádat, apukádat, így neked kell döntened, de mindenképpen gondold végig! Milyen a nővéred természete, úgy gondolod, ha valaki beszélne vele, akkor megváltozna a pasi irányába? Mert ha nem, akkor csak azt éritek el, hogy nem beszél veletek, és nem lesz aki támogassa, ha ki akarna jönni ebből a kapcsolatból!
Amúgy sztem nem az a legnagyobb baj, hogy idős a pasi, hanem hogy felesége van ,meg gyerekei...
Amúgy anyukádnak úgy is elmondhatod, hogy nem "mondja vissza" a nővérednek, hátha együtt okosabbak lesztek, de szerintem várj egy kicsit, hogy mi lesz a dologból, tartsd őket szemmel mindenképp!!!
Ha este kiszökdösik, nem tudnál valahogy a háttérből keresztbe tenni, hogy lebukjon, amikor hazaér? Mert ha elmondod a szüleidnek és kiderül, te leszel a Főszemét:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!