Elmondjam anyunak? Nemtudom mit kéne csináljak
Jó, előző pasija részegen verte. Sztem is hagyjam hagy legyen egy 50 évessel..köszi
és nem akrom jobban tudni ,csak védem
Az egyik válaszoló már írta, hogy beszélj a szüleiddel. Ugyan nem tudom milyen a természetük, ha lelkizősebbek, akkor biztos juttok valamire.
A másik megoldás - nem tudom milyen kapcsolatban vagy a nővéreddel - de vele is leülhetsz, mondd el neki, hogy félted és nem érted miért csinálja azt, amit...
Avval pedig légyszíves ne takarózz már, hogy félted a nővéred, mert mindenki féltené! De te tanácsot kértél, egy olyan oldalon, ahol csak karaktereket olvasol, nem tudhatod, hogy a válaszoló milyen hangnemben mondaná, amit írt. Senki nem akar kioktatni, de nincs hozzá jogod, hogy felnőtt (kor szerint legalábbis) ember életébe beleszólj, ha rokonod, ha nem. El kéne tudnia dönteni már, hogy mi jó neki. Ha ez neki tetszik, hogy egy 50 éves hapsi a seggét is kinyalja, ám legyen.
Nekem volt egy ilyen barátnőm, 18 éves. 2 házasságot is tönkretett már.. és még nem elég neki. Mindig elhiszi, hogy szerelmesek belé a pasik. Aztán amikor borul a bili, egyedül marad. Előbb-utóbb majd tanul a hibáiból. Remélem..
Fúj.. ez gusztustalan :S
Szerintem meg nyugodtan mond el anyudnak vagy a hapsi fiának aki a volt barátja a nővérednek...
Az a pasas is szép egy ember lehet, ha egy "kalandért" ott hagyja a családját.. mert ha ez kiderül, akkor ennyi lesz. Lelélt x évet a feleségével vannak gyerekei és eldobni ezt az egészet egy ilyen futó kapcsolatért :S mert ebből úgysem lesz több...
szerintem ne szólj se apádnak se anyádnak... neked is vannak/lesznek olyan dolgaid, amikre nem leszel büszke, de ezeket meg kell élned... ha most beleavatkoztok, csak annyit értek el, hogy meg fog utálni titeket, és talán élete végéig azon fog gondolkozni, hogy "mi lett volna, ha".
szerintem az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy megmondod neki, hogy megérted, hogy egy 50 éves férfi más, mint egy korabeli, de nem szép dolog egy nős férfival kikezdeni. Mert egyszer ő is férjes asszony lesz, és mit fog szólni, ha a férje egy fiatal fruska után fog szaladgálni? Persze ez az egész főleg a férfi hibája, de a tesódnak se kéne őt kisértenie. Minden cselekedet visszaüt egyszer...
Ki oktat ki? :) Írjuk a válaszokat, te pedig csak azt tudod írni, hogy dehát a nővéred. Evvel mindenki tisztában van, DE NEM DÖNTHETSZ HELYETTE! Persze félted, de az ő élete. Mindenki a saját hibáiból tanul, vagy még abból se.. :)
Én is ki lennék akadva, de ezt családon belül szerintem meglehetne oldani.. Sok sikert hozzá! :)
Tudjátok, az a baj, hogy ennyi idősen tapasztalatlanok még a lányok, és nem mérik fel ésszel, hogy minek mi a következménye. Ezért vannak szüleik.
Tudom, miről beszélek, voltam már hasonló szituban, és én hálás vagyok az édesanyámnak, hogy beleavatkozott, ugyanis valószínűleg úgy belemásztam volna egy család életébe, hogy aztán egy életen át bánhattam volna.
Beszélj az édesanyáddal erről, remélhetőleg nem bezárni fogják a nővéredet, hogy ne találkozzon a pasival, hanem elbeszélget vele, hogy mégis mit vár egy ilyen abnormális kapcsolattól, és lehet, hogy egy ideig haragudni fog rá, rád, és az egész világra, de ne hagyd ennyiben a dolgot.
Igenis ilyenkor egy kívülállónak kell észhez térítenie az embert, mert a nővéred most nem az eszével gondolkodik, hanem egy szerelemnek vélt dolgot kerget.
De ez nem szerelem!
Nem lehet az, mert ekkora korkülönbséggel halálra van ítélve a kapcsolat.
És csak fájdalmat okoz másoknak, és nagyon nagy sebet kaphat, amit aztán sokáig fog tartani kiheverni.
Beszélj az édesanyáddal őszintén, majd ő eldönti, hogy mi legyen.
Persze nem úgy kell kezelni az egészet, mint egy drámát, hanem ép ésszel kell, higgadtan lerendezni, nem pedig brazil szappanoperaként.
Nekem ez a véleményem, és mivel voltam ilyen szituban, azt hiszem, hogy az "ő élete, hadd csináljon, amit akar, neked mi közöd van hozzá" válaszok nem hogy nem eredményre vezetők, de utólag te fogod a fejed a falba verni, hogy miért nem tetted meg ezt a lépést.
Fiatal még nagyon, nincs tisztában vele, hogy mennyit ér egy ilyen férfi könnyelmű szerelmi ígérete.
A családját nem fogja elhagyni egy ilyen bocs, de "csitri" miatt, hisz ő nagyon is tisztában van vele, hogy hosszútávon semmi jövője a kapcsolatuknak.
Aztán ott áll majd szegény nővéred bambán, hogy most akkor mi is folyik itt, egy olyan ember szeretőjeként, aki baromira nem érdemli meg egy ilyen fiatal lány őszinte szerelmét.
Inkább most egy őszinte szülői beszélgetés, mint később egy nagy szerelmi csalódás, ami hazavághatja lelkileg akár évekre is!
Nagyon jó neki, hogy ilyen húga van, mint Te!
Mert csak a javát akarod.
Sok sikert, remélhetőleg meg fogja érteni a nővéred, hogy muszáj volt beleavatkoznod.
És ne aggódj, megtalálja majd élete igazi párját, és még hálás is lesz érte, hogy nem hagytad, hogy egy olyan lehetetlen szerelem illúziójába ringassa magát, mint ez!
Én 19 éves vagyok, a nővérem 20. Teljesen megértelek, tök kiakadnék, ha a tesóm egy 50 éves trottyosal járna vagy élne szexuális életet, mert:
1.: a férfinek velem egyidős gyerekei vannak
2.: ebből kiidnulva konkrétan az apám lehetne
3.: a nővérem már együtt járt
a fiával, utána meg az apa... ez undorító
De őszíntén szólva, amíg a nővéred saját maga rá nem jön, hogy nem helyes, amit tesz, addig te sajnos nem fogsz tudni mit csinálni. Max erőlködsz, hogy szétszedd őket, de akkor meg a nővéred rád fog haragudni, még az is lehet, hogy több éves mosoly-szünet lesz. Tudom miről beszélek, amikor tesóm, meg akarta akadályozni, hogy összejüjjek egy megbízhatatlan sráccal és vele maradjak, akkor annyira összevesztünk, hogy kb 1 évig mosolyszünet volt, persze aztán beláttam, hogy igaza volt, de ha nem akarja mindenáron, hogy elhagyjam a barátom, akkor nem vesztünk volna össze. Ráadásul nem is volt semmi értelme, mert ugyanúgy együtt maradtam a sráccal 2 évig, csak közben nem beszéltem tesómmal, mert haragudtunk egymásra.
Szóval szerintem ne mondj semmit, ne csinálj semmit és szüleidet is hagyd ki az egészből. Úgy is szakítani fognak majd... De jobb úgy, hogy közben nem vagy összeveszve nővéreddel. Mert ő úgy sem fog rád hallgatni, és úgy is összejön ezzel a pasival, de ha tém közben bas*zogatod is, akkor még haragban is lesztek egymással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!