Talalkoztam a hugommal, elmondjam otthon?
16 eves volt mikor elszokott otthonrol. Nemigazan ertettem akkor sem, miert csinalta. Kesoi gyerek volt, a szuleink mar nemigazan foglalkoztak vele, apa alkoholista anya meg belefaradt mindenbe, de kapot enni mostak ra stb.. o meg lelepett a baratnojevel egy nap.
Kerestettuk a rendorseggel is.
A baratnoje akivel meglepet, az egyik ismerosevel tartotta kapcsolatott es onnan tudttunk neha ezt azt (Balatonon dolgoztak majd kulfodre menetek)
Ennek mar 6 eve, es most itt van Budapesten es eljott a munkahelyemre. Kulfoldon el, egyetemre jar es iden lesz az eskuvoje.
Elmondjam a szuleimnek, hogy talalkoztam vele? Oket nem akarja megkeresni, de azt sem mondta hogy ne mondjam el.
a szuleink mar nemigazan foglalkoztak vele, apa alkoholista anya meg belefaradt mindenbe - ez pont elég indok, hogy valkai lelépjen 16 évesen, de ha szerinted is elég annyi, hogy odabs.zok a gyerekemnek kaját meg van tiszta ruhája - egyébként meg s.zrok a fejére - akkor gondok vannak odabenn.
Én nem mondanám el, de alap lett volna, ha ekkora a gáz, akkor nem az idióta szüleim pártján állok, hanem magamhoz veszem a tesómat.
De persze, te is letojtad, én látni sem akarnálak titeket ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!