Segítség! A hugom belezúghatott a vőlegényembe?
Figyelt kérdés
A képeit nézegeti a neten!Ha felhív akkor az első kérdése Dávid?Hogy van?Ja és az elmaradhatatlan egyem is meg...Ha itt van a hugom akkor a kabátját szagolgatja meg is jegyzi Dávid illata van!Eddig nem vett soha karácsonyra semmit nekem most nagyon jönni akar hozzánk!Szerintetek?2014. dec. 25. 15:05
1/18 anonim válasza:
Szerintem igen. Amúgy mennyi idős vagy? És a húgod?
2/18 anonim válasza:
De még mennyire! Ha valóban a vőlegényed, akkor jó lenne vele is közölni, amit észrevettél. Lehet, hogy csak jót nevet az egészen.
3/18 anonim válasza:
Vágjátok közösen partiba Dávidot!
5/18 A kérdező kommentje:
Szia!Én 28 hugom 27!Jönni akar szilveszterkor de én nem akarom mert szerintem is totál belezúgott a párom a!Nem tudom mit csináljak hogy ne bántsam meg de nem akarom hogy itt legyen nekem ez nagyon kellemetlen!Párom csak mosolyog a dolgon!Tud mindent elmondtam neki is mit gondolok de ő se bántaná meg!
2014. dec. 25. 15:14
6/18 anonim válasza:
Hát akkor már a húgod sem tinilány. Pedig a viselkedéséből azt hittem :D Szerintem ülj le vele beszélgetni, persze nem durván. Esetleg mondd el neki, hogy ezeket észrevetted (nem vádlón), és megkérdezhetnéd, jól láttad-e. Vagy nem tudom. :D Szerintem mindig az a legjobb, ha az érintettek megbeszélik a dolgokat.
7/18 anonim válasza:
Neked csak a hugod zugott bele a párodba, nekem a nõvérem és hugom egyszerre, naná ezt a férfiak élvezik.A mai eszemmel szivesen átadnám nekik.
8/18 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy hugodnak rendesen hiánya van.
9/18 anonim válasza:
Lehet, hogy kölcsönösen vonzódnak egymás iránt? Volt már példa ilyenre.
10/18 A kérdező kommentje:
Iszonyat durva ahogy nyomul!Szeretem!A testvérem!De ez nagyon gáz!Beszéljek vele a dologról?
2014. dec. 25. 15:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!