Segítség! A hugom belezúghatott a vőlegényembe?
Figyelt kérdés
A képeit nézegeti a neten!Ha felhív akkor az első kérdése Dávid?Hogy van?Ja és az elmaradhatatlan egyem is meg...Ha itt van a hugom akkor a kabátját szagolgatja meg is jegyzi Dávid illata van!Eddig nem vett soha karácsonyra semmit nekem most nagyon jönni akar hozzánk!Szerintetek?2014. dec. 25. 15:05
12/18 anonim válasza:
Semmiképp!
Nem kell beszélni, szerintem vicces lesz ahogy hülyét csinál majd magából :D
Ha lehet minden pillanatot örökítsetek meg videón, később lehet égetni vele :D
Kész szappanopera...
13/18 anonim válasza:
Én is belezúgtam a hugodba. Üdv Dávid voltam. Ja és a hugod sokkal jobb az ágyban mint te.
14/18 anonim válasza:
Ne,ne szólj neki én sem szóltam sem a nõvéremnek,sem pedig a hugomnak. Ugy teszek, mintha nem látnék semmit sem.Ha szólnál neki,ugyis letagadná és jót nevetne a markába,hogy sikerült féltéken nyé tennie téged.De még a párodnak se szólj,nekem ez a tanácsom.Légy résen!
15/18 anonim válasza:
Egyébként is ez egy próbatétela párodnak, is, ha a húgodnak sikerül levadásznia, akkor vedd úgy hogy megmentett tőle téged!
Mert akkor nem kár érte, legyen csak a hugodé az ilyen pasi..
A hugod önként vállalja a gyalog szerepét a sakktáblán, hát egészségére.
16/18 anonim válasza:
Én a helyedben leülnék vele elbeszélgetni erről. Megmondanám, hogy mindketten észrevettétek, és zavar benneteket. Legyen olyan szíves, és vegyen vissza a gyerekes viselkedéséből, ha azt szeretné megmaradjon a jó kapcsolat köztetek, és ne legyen ennyire tolakodó. Keressen magának párt ha egyedül érzi magát. Ha pedig ez a vőlegényednek imponál, netán viszonozza, akkor ő lapát.
17/18 A kérdező kommentje:
Eddig filóztam mi legyen!Sokat beszélgettünk a párommal is!Tesóm két éve van egyedül nagyon depis pedig szép szorgalmas értelmes lány csinos is!Sajna a lelki bajai kiülnek rá és még a világot is megmentené és ez sok sokk!Taszítja a pasikat irányítani akarja őket!Még a nyomibb pasik is menekülnek tőle!Egyenlőre nekem is sok vele lenni!Úgyhogy leterelem hogy nem érünk rá!A párom és én se akarunk depizni vele..
2014. dec. 25. 17:29
18/18 anonim válasza:
"Tesóm két éve van egyedül nagyon depis"
Apenia dolorosa lesz ez. Megmondtam én az elején.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!