Most mi lenne a helyes?
22./F vagyok és a bátyám 25.
Van neki egy barátnője már kb 4 éve de egy pár napja rájöttem, hogy ezt a szegény lányt valójában teljesen hülyének néztek az elejétől.
Folyamatosan megcsalta állandóan.
Azért nem bukott le mert nagyon ügyesen csinálta nem úgy, hogy kialakított egy másik kapcsolatot hanem prostikhoz járt állandóan azoknak meg csak fizetett aztán elment.
Az egészre úgy jöttem rá, hogy segítséget kért a telójához valamiben és amikor ránéztem a keresési előzményekre megtaláltam ezeket a lànyokat és a hívás listában ott voltak ezek a telefonszámok.
És sajnos onnan tudom, hogy nem csak hülyéskedett mert velünk lakik és mindig mondta, hogy most a melóban ez meg az elhúzódott és emiatt később ér haza.
Szóval igen sajnos ez nem egy vicc.
Pár napja tudtam meg.
Sztetek most mi lenne a helyes?
A helyes az lenne, ha nem avatkoznál bele más dolgaiba. Nem megosztotta veled az infót, hanem te jutottál hozzá, véletlenül. Nincs jogod semelyik fél irányába játszani a felsőbbrendűt, és beavatkozni, számon kérni, vagy akár csak a véleményedet, rosszallásodat kifejezni. Nem kérdezte senki.
Saját érdekeidet nézve maradj ki belőle. Nem tudhatod, mibe nyúlsz bele, nem ismered a körülményeket, és jól semmiképp nem fogsz belőle kijönni. Kell ez neked? Nem a te dolgod, ezért hívják úgy, hogy magánügy. (igen, a nőt se a te dolgod felvilágosítani, kettejük kapcsolata a kettejük ügye).
7-es ebben igazad van.
Elmondom, hogy volt: Valamit nem talált már meg a keresőjében és akkor mondtam neki, hogy adja ide megpróbálom megkeresni.
Belementem az előzményekbe hátha ott van és ott találtam 2-3 rosszlányok.hu-s csajt.
És mondtam is magamba, hogy mekkora poén lenne ha ezt a hívás listájában megtalálnám így röhögtem magamba végig és teljesen viccből bementem a telefonja híváslistájába és sajnos ott voltak ezek a telefonszámok.
Valamikor ezt hívta valamikor azt.
Elég sokszor hívta őket minden héten kb kétszer-háromszor. és teljesen le voltam sokkolva.
Megjelentek a szarkeverő pletykafészkek akik belepofáznak mindenki életébe mert ők mindent mindenkinél jobban tudnak, és bejöttek lepontozgatni minden értelmes véleményt.
Na majd megnézném az arcukat amikor a képükbe pletykálják azt, ami nem is úgy van ahogy ők gondolják.
Utólag azért lehet laposkúszásban égni egyet a plénum előtt. Na rajta csak...
Én rakerdeznek hogy ez mi? Persze az ő dolga de ha nekem bármelyik húgom k**kodna vagy át akarná verni a párját biztos hogy jól kiosztanam mégis mit képzelnek. Attól hogy a rokonod és nem a te dolgod attól még szerintem megmondhatod a véleményedet. És fordítva is elvárnám ha én olyanokat csinálnék ami nagyon gáz és ezt a tesoim kiszurjak el is várnam hogy észhez teritsenek. Bármennyire is s**r.
27N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!