Most mi lenne a helyes?
22./F vagyok és a bátyám 25.
Van neki egy barátnője már kb 4 éve de egy pár napja rájöttem, hogy ezt a szegény lányt valójában teljesen hülyének néztek az elejétől.
Folyamatosan megcsalta állandóan.
Azért nem bukott le mert nagyon ügyesen csinálta nem úgy, hogy kialakított egy másik kapcsolatot hanem prostikhoz járt állandóan azoknak meg csak fizetett aztán elment.
Az egészre úgy jöttem rá, hogy segítséget kért a telójához valamiben és amikor ránéztem a keresési előzményekre megtaláltam ezeket a lànyokat és a hívás listában ott voltak ezek a telefonszámok.
És sajnos onnan tudom, hogy nem csak hülyéskedett mert velünk lakik és mindig mondta, hogy most a melóban ez meg az elhúzódott és emiatt később ér haza.
Szóval igen sajnos ez nem egy vicc.
Pár napja tudtam meg.
Sztetek most mi lenne a helyes?
Szerintem se szólj bele.
Ez a bátyád dolga.
Igaz, hogy furcsa,de ez van.
Az a baj hogy ha a lánnyal, ha a tesójával beszél, mindkét esetben rosszul jár. Ha a lánynak mondja el, az először meg fog rá haragudni hogy miért mond ilyet, és azután rákérdez a tesójánál, és beszélgetni fognak erről. Így pedig mindketten haragudni fognak rá. Ha pedig ketté szakadnak, akkor a tesója őt fogja hibáztatni a kialakult helyzetért, miszerint, ha a kistesó nem mondta volna meg a lánynak, akkor még most is folytatódna a kapcsolat. Ha viszont a báttynak mondja meg, vagy megpróbál elbeszélgetni vele hogy ez így nincs rendben, akkor mély ellenszenv alakul ki a báttyában hogy beleavatkozik és kutakszik utánna az öccse.
Szóval lehet önzetlenkedni azzal hogy elmondod a nőnek hogy mi is a helyzet, de csak magadnak ártanál.
Ha viszont egy igazán hosszú távú kapcsolatról van szó, amelyikben gyereket is terveznek, úgy más a helyzet. Abban az esetben szükséges bevállalni a bűnbak szerepét, hiszen ott már nem csak két életről van szó.
hívás listában ott voltak ezek a telefonszámok
Milyen segítség az, amihez több heti, havi híváslistát megnézel? MErt gondolom, nem egymás után hívta az összeset, hogy kapásból ami látszik, mind prosti legyen... és honnan tudtad, hogy prostik? Az én telefonomban is vannak férfiak, hívom is őket, ők is engem, de ha valaki belenéz, akkor nem hiszem, hogy az első gondolata, hogy velük szexelek.
A tesoval beszelnek! Szegeny csaj, meg a vegen osszeszednek valami nemi betegseget!
En tuti leulnek es kozolnem vele, hogy csalodtam benne, illetve ha ennyire "ertekeli" a baratnojet, akkor jobb ha rogton szakit! Aztan figyelmesen vegig hallgatnam a valaszt..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!