Segíteni akartam a nővéremnek, ő szerinte meg kioktatom és belemászom az életébe?
Szerintem nem baj, hogy szóltál, azon az állásponton vagyok mint te, ha hülyeségre készül, akkor figyelmezteted. Lehet nem jól adtad elő, túl sok voltál, kioktató hangnem, ilyenek.
Szóval úgy képzelem elég lett volna "biztos jó ötlet elég időtök lesz a kutyusra?" és ha tesód azt mondja erre igen, akkor ezzel le is van zárva, megtetted ami tőled telik.
Egyrészt, ha már kutya, akkor stílusos leszek: ne ugass bele.
A másik: az egyetemisták most jóval többet vannak otthon, mint normális esetben, mert sok az online óra (igen, az orvosin is). Úgyhogy pont jó alkalom arra, hogy összeszokjanak a kutyával.
20, én elég nagy szószólója vagyok annak, hogy az, ha anyós, tesó, bármi elmondja a véleményét, nem beleszólás.
De indulj ki abból, hogy a kérdező itt háborog, két hét után is. Ez jó eséllyel nem arról szólt, hogy tesóm, szerintem nem kellene. Gondolom, megállás nélkül mondta a magáét és osztotta az észt.
Ja.sógorom dettó ilyen volt, semmi idejük semmire, de kutya az nagyon kell... megjegyzem egy állat nem kellék, hanem vagy van rá időm és vállalom, vagy nincs és felelősen nem vállalok!
Na most. Nem voltak otthon kb egész nap, kutya (kistestű) be volt pelenkázva!! Amikor menni akartak nyaralni, hosszú hétvégére jött a légyszi vigyázz már rá. Mikor úgy a 3. eset után közöltük,hogy bocsi nem nekünk is vannak programjaink mi voltunk a rosszak, hogy ennyit sem lehet megtenni. Könyörgöm ki akart kutyát?.mi vagy ők?
A vége az lett, hogy menhelyre került, persze előbb megpróbálták elvinni egy másik településre és szabadon engedni- onnan a kutya 3 nap alatt hazajött.
Nem alaptalan, ha szóvá teszünk ilyet valaki, ha nem kéne. Főleg ha nem akarjuk, hogy utána nekünk vagy másik rokonnak a nyakára hordják, mert sosem érnek rá vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!