Segíteni akartam a nővéremnek, ő szerinte meg kioktatom és belemászom az életébe?
Csak segíteni akartam, ez a dolgom
nem dolgod. hagyd békén..
Elvileg mindkettötöknek igaza van.
Neked nem kellett volna beleszólni, hogy mit akarnak, neki meg nem kellett volna kiakadni emiatt.
Az, hoyg lesz-e idejük vagy sem a kutyára, az az ö dolguk, böven beleférhet, söt lehet, hogy direkt azért akarják, hogy minden nap ki kelljen mozdulni a lakásból, de ez tényleg nem a te dolgod.
A jövöre nézve nem árt megjegyezni, hogy tanácsot csak annak adj, aki kéri, egyébként ne.
Az viszont, hogy emiatt két hete nem beszél veled túlzás, de ne foglalkozz vele, majd megbékül.
Segítség: lemosod az ablakot nála, postára menet megkérded adj e neki is fel valamit, szólsz hogy akciós a kávé amit rendszeresen isznak. Belekotyogás: huszonéves értelmes tesónak szólsz hogy hordjon kombinét, vigyázzon a fogamzásgátlásra, ne vegyen kutyát amíg kki nem lakul az élete.
Például, ha az én tesóm is ilyen küldetéstudatos lenne, és az lenne a heppje hogy beledumáljon a magánéletembe mondván ez a dolga, lehet én sem tolerálnám. Ha ez nem először fordul elő, indokolt a két hét mosolyszünet, mérgező emberekkel én se tartanék kapcsolatot. Komoly gondjaid vannak azzal, hol vannak a határaid másokkal kapcsolatban, próbálj meg ezzel foglalkozni kicsit mert a végén az marad az életed értelme hogy belekotyoghatsz ki hogy vegyen háziállatot :(
Ha egy FELNÖTT ember hülyeséget akar csinálni, akkor abba SENKINEK nincs beleszólása, ha te ezt teszed, az igenis BELEKOTYOGÁS!!!! (Föleg, hogy nem egy komoly dologról van szó)
NEKED semmi közöd a testvéred magánügyeihez, foglalkozz a saját életeddel.
Ha neked az a természtes, hogy mindenbe beleavatkozol, akkor tökéletesen értetö, ha a növéred nem akar többé beszélni veled.
Miért, ha valami hülyeseget akar valaki csinálni és te erre figyelmezteted az belekotyogás? Ez most komoly?
kije vagy neki? anyja? apja? őrangyala? felettes énje?
foglalkozz a saját életeddel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!