Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Segíteni akartam a nővéremnek,...

Segíteni akartam a nővéremnek, ő szerinte meg kioktatom és belemászom az életébe?

Figyelt kérdés
Jó kapcsolatot ápoltam a nőveremmel mindig is. Most elköltözött a barátjához. (Első eset hogy nem lakik velünk.) Orvosira jár, hát elmondhatom hogy alig van ideje. A barátja is sokat melózik és vettek egy kutyust a lakásba. Mielőtt megvették volna mondtam neki hogy ez felelőtlenség, mivel mostanában alig lesznek otthon. 1 év múlva kialakul az életük, mondtam hogy addig várjanak, erre kiakadt hogy én mit szólok bele az ő életükbe. Csak segíteni akartam, ez a dolgom. Nem ez volt az első eset, úgy éreztem mióta ez a "kirepülök a keróból" valahogy beütött nála és elkezdett felelőtlenül viselkedni. 2 hete nem beszélünk.
2020. szept. 26. 14:17
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
1 év van köztünk
2020. szept. 26. 14:21
 2/35 anonim ***** válasza:
70%

Csak segíteni akartam, ez a dolgom

nem dolgod. hagyd békén..

2020. szept. 26. 14:23
 3/35 anonim ***** válasza:
94%

Elvileg mindkettötöknek igaza van.

Neked nem kellett volna beleszólni, hogy mit akarnak, neki meg nem kellett volna kiakadni emiatt.

Az, hoyg lesz-e idejük vagy sem a kutyára, az az ö dolguk, böven beleférhet, söt lehet, hogy direkt azért akarják, hogy minden nap ki kelljen mozdulni a lakásból, de ez tényleg nem a te dolgod.

A jövöre nézve nem árt megjegyezni, hogy tanácsot csak annak adj, aki kéri, egyébként ne.

Az viszont, hogy emiatt két hete nem beszél veled túlzás, de ne foglalkozz vele, majd megbékül.

2020. szept. 26. 14:26
 4/35 anonim ***** válasza:
76%

Segítség: lemosod az ablakot nála, postára menet megkérded adj e neki is fel valamit, szólsz hogy akciós a kávé amit rendszeresen isznak. Belekotyogás: huszonéves értelmes tesónak szólsz hogy hordjon kombinét, vigyázzon a fogamzásgátlásra, ne vegyen kutyát amíg kki nem lakul az élete.

Például, ha az én tesóm is ilyen küldetéstudatos lenne, és az lenne a heppje hogy beledumáljon a magánéletembe mondván ez a dolga, lehet én sem tolerálnám. Ha ez nem először fordul elő, indokolt a két hét mosolyszünet, mérgező emberekkel én se tartanék kapcsolatot. Komoly gondjaid vannak azzal, hol vannak a határaid másokkal kapcsolatban, próbálj meg ezzel foglalkozni kicsit mert a végén az marad az életed értelme hogy belekotyoghatsz ki hogy vegyen háziállatot :(

2020. szept. 26. 14:36
 5/35 anonim ***** válasza:
56%
Ne szólj bele. Foglalkozz saját magaddal.
2020. szept. 26. 14:37
 6/35 A kérdező kommentje:
#4 Miért, ha valami hülyeseget akar valaki csinálni és te erre figyelmezteted az belekotyogás? Ez most komoly???
2020. szept. 26. 14:41
 7/35 anonim ***** válasza:
79%

Ha egy FELNÖTT ember hülyeséget akar csinálni, akkor abba SENKINEK nincs beleszólása, ha te ezt teszed, az igenis BELEKOTYOGÁS!!!! (Föleg, hogy nem egy komoly dologról van szó)

NEKED semmi közöd a testvéred magánügyeihez, foglalkozz a saját életeddel.

Ha neked az a természtes, hogy mindenbe beleavatkozol, akkor tökéletesen értetö, ha a növéred nem akar többé beszélni veled.

2020. szept. 26. 14:44
 8/35 A kérdező kommentje:
Szóval ha egy szerettetek hülyeséget csinál akkor legyintetek egyet és úgy tesztek mintha ez rendben lenne? Akkor mégis minek vagytok egymásnak?
2020. szept. 26. 14:46
 9/35 anonim ***** válasza:
73%

Miért, ha valami hülyeseget akar valaki csinálni és te erre figyelmezteted az belekotyogás? Ez most komoly?

kije vagy neki? anyja? apja? őrangyala? felettes énje?

foglalkozz a saját életeddel

2020. szept. 26. 14:47
 10/35 A kérdező kommentje:
De nem zártam be lakattal hogy ne vegyen kutyát csak szóltam neki mire készül bakker.
2020. szept. 26. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!