Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elmondjam ezt a nővéremnek?

Elmondjam ezt a nővéremnek?

Figyelt kérdés

Hogy teljes legyen a kép: öten vagyunk testvérek, három testvéremmel nagyon jól kijövök, szeretjük egymás, jó a kapcsolatunk, a legidősebb nővérünkkel azonban elég hullámzó a viszonya mindenkinek, engem egyenesen utál, az egész gyerekkoromat tönkretette, nem vagyunk jóban. Felnőtt fejjel annyiban normalizálódott a viszony, hogy családi összejöveteleken nem öljük egymást, csendben elvagyunk egymás mellett egy-két szót váltva.

Neki van egy kb 10 éves kapcsolata, a barátjával felszínes a viszonyunk, rosszban nem vagyunk. Tudni kell róla, hogy régebben agyba-főbe csalta a nővérem évekig, mindig összevesztek, kibékültek, megint összevesztek és így tovább. Elvileg már 2 éve "tiszta" a srác, legalábbis ezt állítja a nővérem.

A lényeg, hogy kb egy hónapja fesztiválozni voltam, és ott véletlen megláttam, ahogy smárol egy másik nővel. Észrevett, odajött és megkért, hogy ne mondjam el a tesómnak, egyszeri botlás volt, többet nem fordul elő.

Rábólintottam. Viszont azóta, amikor osszefutok a nővéremmel, azért van egy kis lelkiismeretfurdásom, hogy lehet hogy el kéne mondani mégis. Másrészt viszont egész életemben köcsög volt velem, minek lennék mégis vele őszinte és valószínűleg úgyis tudja, hogy milyen a pasija, minek kavarjam fel az állóvizet.

Másik két nővérem szerint ne mondjam el, tök felesleges.

Ti mit tennétek a helyemben?

2019. aug. 31. 10:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
91%

Mond meg a srácnak, hogy egy hete van, hogy elmondja ő a tesódnak.

Aztán vagy elmondja és akkor te nem mondtad el, vagy nem mondja és minden marad a régiben.

Próbára teszed a srác lelkiismeretét.

2019. aug. 31. 10:24
 2/25 anonim ***** válasza:
75%

minek mondanád el?

egyrészt egy szemétláda, nem érdemli meg, hogy segíts rajta

másrészt meg is érdemli, hiszen ő fogadta vissza mindig a megcsalások után

viszont ha ki akarsz cseszni vele, mond meg neki

2019. aug. 31. 10:42
 3/25 anonim ***** válasza:
72%
mármint úgy, hogy az fájjon
2019. aug. 31. 10:42
 4/25 anonim ***** válasza:
90%
Hallgass a másik két nővéredre. Senkit nem kell megóvni a rá leselkedő csalódásoktól, mert úgyis mindenki csak a saját tapasztalataiból tanul és nem kell senkit megfosztani ezektől a megtapasztalásoktól.
2019. aug. 31. 11:16
 5/25 anonim ***** válasza:
79%

Fordítsuk meg a helyzetet. Téged megcsal a párod. Szeretnéd, hogy szóljon róla neked valaki?

Szerintem viszonytol függetlenül szólni kéne erről neki. Nyilván utálni fog érte az elején, esetleg el sem fogja hinni dacból. Aztán lenyugszik és később hálás lesz érte.

2019. aug. 31. 11:25
 6/25 anonim ***** válasza:
29%

Én nem mondanam el , a növered tudja nagyjábòl hogy milyen a pasi

Ha a pasi titkon talalkozik a nökkel , nem sokat jelentenek neki

Az szamit , hogy kivel kel es fekszi

2019. aug. 31. 11:27
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiderül, hogy tudtál róla akkor miért nem szóltál és a nővéred utálni fog érte. Ha szólsz érte akkor azért fog utálni. Végül is tökmindegy mit csinálsz.
2019. aug. 31. 11:31
 8/25 anonim ***** válasza:
89%
Maradj ki ebből. Ők együtt maradnak, téged meg utálni fognak, ha beleszólsz. Nem hülye a nővéred, nyilván tudja, milyen a srác, neki így kényelmes.
2019. aug. 31. 11:47
 9/25 anonim ***** válasza:
62%

Mivel te sem tudsz ragozni, bele kell kérdeznem. A nővéred csalta a pasiját, vagy a pasi csalta a nővéredet?

Mivel számodra ismeretlen fogalom a ragozás, segítek. Ezt írtad:

Tudni kell róla, hogy régebben agyba-főbe csalta a nővérem évekig,

Ha a pasi csalta a nővéredet, így kellett volna írni:

Tudni kell róla, hogy régebben agyba-főbe csalta a nővéremet évekig,

2019. aug. 31. 11:50
 10/25 anonim ***** válasza:
22%
feküdj le a pasijával, majd mondd el neki
2019. aug. 31. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!