Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elmondjam ezt a nővéremnek?

Elmondjam ezt a nővéremnek?

Figyelt kérdés

Hogy teljes legyen a kép: öten vagyunk testvérek, három testvéremmel nagyon jól kijövök, szeretjük egymás, jó a kapcsolatunk, a legidősebb nővérünkkel azonban elég hullámzó a viszonya mindenkinek, engem egyenesen utál, az egész gyerekkoromat tönkretette, nem vagyunk jóban. Felnőtt fejjel annyiban normalizálódott a viszony, hogy családi összejöveteleken nem öljük egymást, csendben elvagyunk egymás mellett egy-két szót váltva.

Neki van egy kb 10 éves kapcsolata, a barátjával felszínes a viszonyunk, rosszban nem vagyunk. Tudni kell róla, hogy régebben agyba-főbe csalta a nővérem évekig, mindig összevesztek, kibékültek, megint összevesztek és így tovább. Elvileg már 2 éve "tiszta" a srác, legalábbis ezt állítja a nővérem.

A lényeg, hogy kb egy hónapja fesztiválozni voltam, és ott véletlen megláttam, ahogy smárol egy másik nővel. Észrevett, odajött és megkért, hogy ne mondjam el a tesómnak, egyszeri botlás volt, többet nem fordul elő.

Rábólintottam. Viszont azóta, amikor osszefutok a nővéremmel, azért van egy kis lelkiismeretfurdásom, hogy lehet hogy el kéne mondani mégis. Másrészt viszont egész életemben köcsög volt velem, minek lennék mégis vele őszinte és valószínűleg úgyis tudja, hogy milyen a pasija, minek kavarjam fel az állóvizet.

Másik két nővérem szerint ne mondjam el, tök felesleges.

Ti mit tennétek a helyemben?

2019. aug. 31. 10:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
75%
Én a helyedben nem mondanám el.Még az is lehet,hogy nem hinne neked,esetleg a pasi letagadná és akkor te ülnél nyakig a kulimázban.Hagyd,hogy menjenek a dolgok a maguk útján.Ha csalja,előbb-utóbb rá fog jönni a nővéred is.
2019. aug. 31. 19:47
 22/25 anonim ***** válasza:
75%

Aha, szóval veled csalja a növéred?

” Kulönben a sráccal jobban egyezek, mint a növeremmel ”

2019. aug. 31. 20:40
 23/25 anonim ***** válasza:
75%
Áruld már el, mit tud ez a fazon, hogy falaz neki az egész família, a saját testvéretek előtt? Dug titeket is és aranyfarka van?
2019. szept. 1. 05:14
 24/25 A kérdező kommentje:
Azt tudja, hogy fényévekkel normálisabb mint a nővérem. Közben rájöttem én is, hogy tök felesleges neki elmondani, amúgy is tudja hogy kivel van együtt. Amúgy sem szokás nálunk beleavatkozni más magánéletébe, a többi tesóm is ezért akart kimaradni. Köszönöm a válaszokat!
2019. szept. 1. 09:41
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondanám neki.
2019. szept. 1. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!