Elmondjam ezt a nővéremnek?
Hogy teljes legyen a kép: öten vagyunk testvérek, három testvéremmel nagyon jól kijövök, szeretjük egymás, jó a kapcsolatunk, a legidősebb nővérünkkel azonban elég hullámzó a viszonya mindenkinek, engem egyenesen utál, az egész gyerekkoromat tönkretette, nem vagyunk jóban. Felnőtt fejjel annyiban normalizálódott a viszony, hogy családi összejöveteleken nem öljük egymást, csendben elvagyunk egymás mellett egy-két szót váltva.
Neki van egy kb 10 éves kapcsolata, a barátjával felszínes a viszonyunk, rosszban nem vagyunk. Tudni kell róla, hogy régebben agyba-főbe csalta a nővérem évekig, mindig összevesztek, kibékültek, megint összevesztek és így tovább. Elvileg már 2 éve "tiszta" a srác, legalábbis ezt állítja a nővérem.
A lényeg, hogy kb egy hónapja fesztiválozni voltam, és ott véletlen megláttam, ahogy smárol egy másik nővel. Észrevett, odajött és megkért, hogy ne mondjam el a tesómnak, egyszeri botlás volt, többet nem fordul elő.
Rábólintottam. Viszont azóta, amikor osszefutok a nővéremmel, azért van egy kis lelkiismeretfurdásom, hogy lehet hogy el kéne mondani mégis. Másrészt viszont egész életemben köcsög volt velem, minek lennék mégis vele őszinte és valószínűleg úgyis tudja, hogy milyen a pasija, minek kavarjam fel az állóvizet.
Másik két nővérem szerint ne mondjam el, tök felesleges.
Ti mit tennétek a helyemben?
Aha, szóval veled csalja a növéred?
” Kulönben a sráccal jobban egyezek, mint a növeremmel ”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!