Elmondjam a nővéremnek vagy ne?
Szóval az történt,hogy a nõvéreméknél aludtam.A bõröndöm az emeleten a folyosón volt.A sógoromnak néha az a mániája,hogy a matracot kiteszi a folyosóra és ott alszik.Most is ugy volt.Ult a matracon, de be volt takaródzva és közben figyelte,hogy én rakosgatok a bõröndben.Amikor megtaláltam amit kerestem elindultam a lépcsõn lefelé.Hirtelen eszembe jutott,hogy még valamit elfelejtettem.Visszamentem a böröndömhöz és a sógorom akkor már fent volt,de meztelenül felálló micsodával.Mindent ugy tettem mintha semmit sem vettem volna észre hirtelen lesiettem.Azóta én nem merek a szemébe sem nézni.A sógorom látta,hogy én odapillantottam,mert pont szembe volt velem,viszont káromkodott egyet.Honnan tudjam én, hogy õ meztelenül
alszik.
Tulajdonképpen MIT kellene elmondaod?????
Az, hoyg egy férfit fizikailag izgalomba hoz, ha egy csinos, fiatal nö hajladozik elötte, természetes biológiai jelenség és ez ellen nem tud semmit sem tenni.
Az, hogy meztelenül alszik, magánügye, erröl neked miért kellene tudni?
Az meg, hogy megláttad meztelenül, megint csak nem meggyónandó dolog.
Semmi nem történt, föleg nem olyan, amiröl be kellene bárki másnak is számolni!
Nem hinném, hogy jól esne a nővérednek, ha elmesélnéd neki, hogy a férje cucca rááll a tesójára...
Ne mondd el.
Igencsak ráismerni a stílusra!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!