Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elmondjam a nővéremnek vagy ne?

Elmondjam a nővéremnek vagy ne?

Figyelt kérdés

Szóval az történt,hogy a nõvéreméknél aludtam.A bõröndöm az emeleten a folyosón volt.A sógoromnak néha az a mániája,hogy a matracot kiteszi a folyosóra és ott alszik.Most is ugy volt.Ult a matracon, de be volt takaródzva és közben figyelte,hogy én rakosgatok a bõröndben.Amikor megtaláltam amit kerestem elindultam a lépcsõn lefelé.Hirtelen eszembe jutott,hogy még valamit elfelejtettem.Visszamentem a böröndömhöz és a sógorom akkor már fent volt,de meztelenül felálló micsodával.Mindent ugy tettem mintha semmit sem vettem volna észre hirtelen lesiettem.Azóta én nem merek a szemébe sem nézni.A sógorom látta,hogy én odapillantottam,mert pont szembe volt velem,viszont káromkodott egyet.Honnan tudjam én, hogy õ meztelenül

alszik.

2017. okt. 5. 10:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
13%
Mit kell ezen elmesélni? A férfiaknak, ha egészségesek, napi 20-szor áll fel, igen, lehet, hogy rád is felállt neki, nőből vagy, tök normális, ami történt.
2017. okt. 5. 13:31
 12/14 Nicy0518 ***** válasza:
0%

Most lehet én gondolom szarul....

Meg lehet rám azt mondani hogy beteg vagyok. ..

De az hogy a sógorod ....a felállt rád....

Én tuti meglepődnék....

Sőt.... Sógorodnak ezek szerint nem kicsit izgatod a fantáziáját.... Lehet én gondolom szarul de nem lehetséges hogy igazán nem is szereti tesódat?

Mondjuk egy hűség teszt?

Csak ahhoz kell egy olyan csaj aki szép... És 1000%-ig megbízol benne....

Mert elő fordulhat hogy tesód nem is az igazi neki.... Most gondold végig.... Ha rád felállt neki... Akkor mi lehet ha egy vad idegen bombázót lát pakolni.....

2017. okt. 5. 20:44
 13/14 anonim ***** válasza:
84%

Azt, akinek mindenkire és mindenre feláll azt nem férfinek hívjuk hanem ösztönlénynek.

Nem mellesleg nem te vagy az a nyomi akire felállt az öccsének is? Vagy átlagon felüli bomba nő vagy, vagy egy frusztrált aggszűz aki így éli ki a hajlamait.

2017. okt. 6. 11:03
 14/14 anonim ***** válasza:
39%
nemhogy rábuktál volna! ilyen ziccert kihagyni! nem is értem!
2017. okt. 6. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!