Miért kell ide hoznia a nővéremnek a barátját? Úgy utalom mikor ittvan. Mit csináljak ne jöjjenek hozzánk?
Figyelt kérdés
Szüleinkkel élünk és ők mindig dolgoznak nem érdekli őket kki alszik itt. Ki sem megyek a szobámbol nem is akarom látni őket egesznap csak nyaljak egymást meg evés közben is... Miért nem tud a nővérem nála aludni? Amúgy is sokkal idősebb a pasi és azért is zavar. Meg én nekem nem szimpi2020. márc. 18. 22:32
1/23 anonim válasza:
Maximálisan megértelek, én is átéltem hasonlót. Esetleg beszélj a szüleiddel, hogy most nagy a fertőzésveszély, és köszönöd, te nem akarsz beteg lenni a nővéred miatt.
2/23 anonim válasza:
Szólj be mindig valami vicceset nekik, mikor épp egy közös helyiségben nyalják falják egymást. Zavarba hozod őket, aztán lehet kapcsolnak, hogy mondjuk nem a konyhában kéne dugniuk azért kishijján.
3/23 opened paradise válasza:
Tüsszents egyet, mondd, hogy "buongiorno" és 2 hétig nem lesz bajod vele.
4/23 anonim válasza:
Nem kéne a család előtt egymásba gabalyodni. Ez alapvető modor. Szólj a nővérednek, hogy gáz, amit csinál.
5/23 anonim válasza:
Undok vagy. Neked örülnöd illene, a testvéred boldogságának.
6/23 anonim válasza:
Igy, hogy a korulmenyek ilyenek, viszont nem kenyszerul erre, teljes elvakultsag. De kozben te egy fiatal no vagy. A privatszferad teljes merteku tonkretetele. Szolnek neki, oszinten szolva nem remelnek sokat. Ezutan viszont, hiaba tartana hatbatamadasnak, a szuleimnek szolnek.
7/23 anonim válasza:
8/23 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :)
2020. márc. 19. 07:45
9/23 anonim válasza:
Nálunk is hasonló volt a helyzet. Egyre erősebb celzasokat tettem, de csak abból értett amikor valahogy így fogalmaztam hogy "húzzál már innen a pic$@ba"
Nővérem haragudott egy darabig, de kit érdekel.
10/23 anonim válasza:
Neked se esne jól ha fordítottan ezt csinálna a nővéred a jovendobeliddel. Tessék szepen felnőttként viselkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!