Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony lányok miért csak magas pasikkal hajlandóak összejönni? Ha elviszik az összes magas pasit, akkor a magas lányok meg jöjjenek össze az alacsony pasikkal?
Itt vagyok 197 centisen és örülnék egy magas barátnőnek, mert fejben jobban el tudom képzelni magam velük. Mégis eddig minden komoly barátnőm alacsony volt kb 25-35 centis különbségekkel
Az alacsony lányok valahogy ki merik fejezni a tetszésüket irántam. (Most akár csak ha a nézést nézzük.) A magas lányokon sosem látok olyan szintű érdeklődést irányomba, mint az alacsony lányok részéről. Néha azt hiszem már nem is tetszhetek magas csajoknak
159 centi vagyok párom 172 centi. 6 éve együtt vagyunk.
Most boldog vagy már végre? Egyébként mi közöd hozzá, hogy ki kivel jön össze?
Nincs ilyen törvényszerűség. Én is voltam már magassal, közepessel, alacsonnyalxD
Amúgy tényleg nem értem a problémádat. Tehát az a bajod, hogy ilyen pasikra hajtanak? Azt nem tudhatod ennyiből, hogy sikerük is lessz-e a pasinál. Netán te nem mersz hajtani rá és irigykedsz, hogy mások mernek? Ki tiltotta meg, hogy te is hajts rájuk?? Nyugi, riválisaid mindig lesznek és a magas rivális-nők is épp úgy fognak idegesíteni téged, mint az alacsonyak....
Most úgy gondolkodsz mintha 16 éves lennél....
Egyébként igazuk van, nem kell várnod a sült galambot , hogy berepüljön a szádba, te is léphetsz te is kezdeményezhetsz ....
De ez extrém felszínesség amit művelnek
Egy törpilla mit akar egy magas pasitól?
Szerintem pont az a felszínesség, amit te művelsz. Miért ne lehetne boldog egy törpilla egy 180+os pasival?
Az érzelmi intelligenciádat meg próbáld meg fejleszteni, aranyom.
Egyébként te hány éves is vagy? Hány centi? Jól nézel ki? Az életben azért ennél normálisabb vagy? Nem biztos, hogy a magasságod miatt nincs pasid, sőt mi több; az itt látottak alapján merem feltételezni, hogy semmi köze hozzá.
Üdv.: 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!