Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony lányok miért csak magas pasikkal hajlandóak összejönni? Ha elviszik az összes magas pasit, akkor a magas lányok meg jöjjenek össze az alacsony pasikkal?
Lehetséges, hogy ezek az alacsony lányok legalább nem így állnak hozzá, mint te, hogy elvárják, hogy a pasi "HAJLANDÓ" legyen összejönni velük.
Te nem hallod magad, hogy ez hogy hangzikxD? Mintha valami parancsot adtál volna ki, amiről elvárod, hogy a pasik hajlandóak legyenek végrehajtani. Már bocs, de ki kell ábrándítsalak, a kapcsolatok nem így működnek, ez nem valami jogi kérdés, ahol bárki is törvényt szabna.
Nézd, nekem is vannak ilyen-olyan preferenciáim, ami tetszik egy férfiban, de ha találkozok egy férfival, akiben meg van, viszont valamiért nem vagyok az esete, nincs oda értem, valamilyen okból nem működik köztünk a kapcs, akkor nincs jogom bármit is elvárni, nem tudom kierőszakolni, hogy velem akarjon lenni.
Az egyetlen, amit tehetek, hogy megpróbálok magamhoz hódítani valakit, talán sikerrel. Annak nem igen van értelme, hogy csak a markomat tartom és elvárom, hogy valaki a párom legyen, mert azt hiszem, hogy "engem megillet".
Talán ismerkedned kéne sokat, mert nem biztos, hogy néhány magas pasi aki az ismeretségi körödben van, annak épp te bejössz. De ha eleget ismerkedsz, akkor talán kerülhet valaki, aki a te elvárásaidnak is megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!