Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony lányok miért csak magas pasikkal hajlandóak összejönni? Ha elviszik az összes magas pasit, akkor a magas lányok meg jöjjenek össze az alacsony pasikkal?
Nem fogok elnézést kérni, amiért a 152 cm-mel 180 cm-es a párom. Volt alacsony párom is. Nem magasság alapján válogatok. Kisugárzás és belső tulajdonságok alapján választottam férjet magamnak. Mindegy volna, ha alacsonyabb lenne, vagy magasabb.
Szerintem relaxáljál egy kicsit. Felesleges dolgokon húzod fel magad.
Bennem csak kérdések merültek fel:
Neked meg mi bajod van kérdező?! Mi az, hogy “mit akar egy törpilla egy magas pasitól”? Azért mert valaki alacsony, akkor már nem is lehet magas a párja? Vagy mindenki csak hasonló magasságú személlyel jöhet össze?
“Elviszik az összes magas pasit”
Amúgy ennyi erővel miért nem a magas pasikat hibáztatod, amiért alacsony lányokkal jönnek össze? Arra nem gondoltál, hogy a viselkedésed az, ami taszítja őket? A magasat, az átlagosat, az összeset? Te is magas pasit keresel ezekszerint, neked miért nem jó valaki olyan, akinek átlagos a magassága?
Amúgy meg, ahogy te sem jönnél össze alacsony pasival, úgy vannak magas férfiak, akik nem jönnének össze magas lányokkal. Bár normáliséknál nem ez a mérvadó.
#26. Ne menj jósnak :) és férfi sem vagyok.
Azon húztam fel magam, hogy úgy beszél a kérdező, mintha neki több joga lenne ahhoz, hogy magas barátja legyen, mint az alacsony lányoknak. És a stílus...”miért akarják lenyúlni”..mintha, a magasak csak a magasaké lehetnének, az alacsonyak meg csak az alacsonyaké..
nem szeretem, ha valaki lenéző, különösen a testi adottságokkal szemben. Sem azt, ha valaki ennyire felszínes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!