Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A pasik mindig ezt csinálják?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik mindig ezt csinálják? De miért? Megmondjam a páromnak hogy nem akarom hogy többet jöjjenek ide a haverjai?

Figyelt kérdés
Itt voltak a párom barátai beszélgettek én nem hallgatoztam de meghallottam hogy a szexről beszélnek és mindent olyan részletesen már hányingerem lett.. Pozokat ki hogy csinálja.. Ki mikor szexelt utoljára. Én erről nem akartam tudni. Miért kell erről beszélni ha itthon vagyok?
2019. máj. 26. 23:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem minden férfi csinálja ezt hidd el. A te párod és a haverjai gyökerek.
2019. máj. 26. 23:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Inkább szervezz te is csajos estét ilyenkorra.
2019. máj. 26. 23:39
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Igen. Meg sajna a csajok is.

Az emberek egy része mindent kipofázik. De ez nem attól függ, hogy milyen nemű az illető, hanem, hogy mennyire kulturált

2019. máj. 26. 23:43
 4/11 anonim ***** válasza:
13%

És ezzel mi a probléma? Teljesen természetes dolog, tök érdekes beszédtéma és olyan dolog amiről kell beszélni.

Az, hogy te ettől félsz, vagy undorodsz nem normális. Be kell kapcsolódni a beszélgetésbe, tök sokat lehet tanulni belőle, hogy hogyan látnak a pasik bizonyos dolgokat. Nagyon gyerek vagy még fejben ha nem tudsz nyitottan beszélgetni ilyen """tabu""" témákról.

2019. máj. 26. 23:52
 5/11 anonim ***** válasza:
28%
elég prűd dolog ezen ennyire kiakadni
2019. máj. 26. 23:54
 6/11 anonim ***** válasza:
14%
Csak a diplomás menő manók között halók ilyeneket .. A normális ember azért pofán veri a saját haverját ha a barátnőjére annyit mond , hogy csinos , nem ám még magán jellegű szexuális életükről kérdezősködjön.
2019. máj. 27. 00:31
 7/11 anonim ***** válasza:
11%
hallók*
2019. máj. 27. 00:31
 8/11 anonim ***** válasza:
28%

Miért nem keresel egy felnőtt pasit?

Gyerekekkel nem célszerű párkapcsolatot kezdeni.

2019. máj. 27. 07:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom pl nem csinál ilyet, sőt, kiakad, ha a környezetében ilyen suttyók vannak (pl kollegák közt).

Amúgy megkérheted a párodat, hogy a jelenlétedben ne beszéljenek ilyenekről - bár ha jól értem, te nem is voltál jelen, csak külön szobában? Ez esetben filmet néztem vagy zenét hallgattam volna a helyedben. Avagy meg lehet beszélni, hogy olyankor legyen kanbuli, ha nem vagy otthon, nálunk pl ez kölcsönös, én is úgy szervezem a barinőzést, ha ő épp dolgozik, és neki is úgy jönnek fel a haverok.

2019. máj. 27. 11:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

“Amúgy megkérheted a párodat, hogy a jelenlétedben ne beszéljenek ilyenekről”

Engem nem vigasztalna, ha a barátnőm csak a hátam mögött pofázná ki a szexuális életünk

2019. máj. 27. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!