Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik mindig ezt csinálják? De miért? Megmondjam a páromnak hogy nem akarom hogy többet jöjjenek ide a haverjai?
Igen. Meg sajna a csajok is.
Az emberek egy része mindent kipofázik. De ez nem attól függ, hogy milyen nemű az illető, hanem, hogy mennyire kulturált
És ezzel mi a probléma? Teljesen természetes dolog, tök érdekes beszédtéma és olyan dolog amiről kell beszélni.
Az, hogy te ettől félsz, vagy undorodsz nem normális. Be kell kapcsolódni a beszélgetésbe, tök sokat lehet tanulni belőle, hogy hogyan látnak a pasik bizonyos dolgokat. Nagyon gyerek vagy még fejben ha nem tudsz nyitottan beszélgetni ilyen """tabu""" témákról.
Miért nem keresel egy felnőtt pasit?
Gyerekekkel nem célszerű párkapcsolatot kezdeni.
Az én párom pl nem csinál ilyet, sőt, kiakad, ha a környezetében ilyen suttyók vannak (pl kollegák közt).
Amúgy megkérheted a párodat, hogy a jelenlétedben ne beszéljenek ilyenekről - bár ha jól értem, te nem is voltál jelen, csak külön szobában? Ez esetben filmet néztem vagy zenét hallgattam volna a helyedben. Avagy meg lehet beszélni, hogy olyankor legyen kanbuli, ha nem vagy otthon, nálunk pl ez kölcsönös, én is úgy szervezem a barinőzést, ha ő épp dolgozik, és neki is úgy jönnek fel a haverok.
“Amúgy megkérheted a párodat, hogy a jelenlétedben ne beszéljenek ilyenekről”
Engem nem vigasztalna, ha a barátnőm csak a hátam mögött pofázná ki a szexuális életünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!