Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Megmondjam neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Megmondjam neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú (15) és én (14). Nagyon tetszik nekem de nem mondtam el neki. Jókat szoktunk beszélgetni fb-n. Neki már volt egy csomó csaja és már nem is szűz és szinte mindig a városban lóg. Most épp szingli amúgy. Tegnap este beszélgettünk és elmondta, hogy tetszik neki egy lány és, hogy nagyon nehéz lenne megszereznie mert annyira jó de legalább egy suliba fognak járni.. Tökre szomorú voltam még sírtam is, hogy hogy írhat nekem ilyet? Holnap megyek edzésére amúgy. De nem tudom mit csináljak. Szerintetek ?

2012. aug. 29. 07:47
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Hát igen, velem is történt ilyen..Berakott barát-zónába:/ én az ilyet hagyom mindig, ugyanúgy barátok maradtunk mert nem bírnám nélküle,a barátsága is sokat számít nekem:) azt majd ha a sors is úgy akarja akkor megtudja hogy mi a helyzet..

Szerintem viselkedj úgy ahogy szoktál, és próbálj túl lenni rajta, és majd úgyis észreveszi hogy milyen jó csajt vesztett ;) fel a fejjel:) 15/l

2012. aug. 29. 07:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát oké, megpróbálok úgyis viselkedni mint régen. Köszönöm :)
2012. aug. 29. 08:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Te tudod hogy elakarod-e mondani, de azt tudd ha elmondod akkor akár a barátság is tönkremehet, ha nem mondod el neki akkor meg magadat rágod:/ 15/l
2012. aug. 29. 08:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szeritem mondd el, később azon fogsz rágódni, mit reagált volna. :/
2012. aug. 29. 08:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Vigyázz vele, mert mint ahogy írtad, már egy csomó csaja volt, de még csak 15 éves! Szóval lehet, hogy veled is úgy bánna, hogy megun és dob. Azért ezt is vedd a pakliba, mielőtt cselekedsz, nehogy csalódás érjen!
2012. aug. 29. 10:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen ezen én is gondolkoztam, hogy megfog unni úgy mint a többi csaját és bánni fogom, hogy összejöttem vele:S
2012. aug. 29. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!