Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam neki vagy inkább ne?
Igyekszem röviden leírni a dolgot: már másodszor van hüvelygombám. Az elsőnél azt hittem és a nőgyógyász is azt mondta, hogy a stressztől van (vizsgaidőszak). De mikor másodszor is visszatért kezdtem gyanakodni, ugyanis a barátomon kívül van még vkim.
Ő is lehetett vkivel, akitől elkapta..Most azon filózom, hogy elmondjam e neki, mert ilyenkor a partnert is kezelni kell krémmel. Szerintetek nem ciki, ha elmondom neki? Nem fog elijedni ettől? Nem lesz nagyon kínos?Vagy használjunk óvszert és akkor nem kapom meg és ne szóljak neki?
Talán kéne védekezni, igénytelen egy banda lehettek.
Ne is csodálkozz, hogy mindenféle fertőzést elkpasz, ha össze vissza kefélsz védekezés nélkül.
1. El kell mondanod neki, mert elkaphatta tőled, és akkor te hiába kezeled magad össze-vissza fertőzitek egymást. Mellesleg, ha elkapta tőled, akkor nála is előbb-utóbb jelentkezni kellene a tüneteknek.
2. Félredugsz, és még annyi eszed sincs, hogy óvszert használjatok? Remélem csak hüvelygombát kaptál, mert ha esetleg valami komolyabb fertőzés is megtalált, na azt tényleg "ciki" lesz megmondani a "barátod"-nak.
dfghjkfs leírta az én véleményemet is
remélem, a pasid megtudja, és balesetnek álcázza
utána pedig meg kell gyónni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!