Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megmondjam neki vagy már mindegy?
a barátom nemrég szakított velem, ami engem kissé váratlanul ért és nem mondtam neki semmit h sztem mi lehetett köztünk a baj, pedig én is éreztem már h nincs rendben vmi.
Azóta nem beszéltünk, 1 hete. De már összeállt a fejemben h miért is veszekedtem vele annyit, h mi volt nekem a bajom az ő viselkedésével ami számomra annyi gondot okozott. Ez pedig az, h nem tesz semmit a jövőért h nm lehet vele tervezni h csak ül a se.ggén és nem halad semerre, míg én meg szerettem volna és ezért állandóan csesztettem. Szó szerint toporog. És most nem tudom h megmondjam neki h ez baromi idegesítő volt és azért veszekedtem ennyit meg kételkedtem kettőnkben, mert nem tudtam benne megbízni, és hinni a jövőnkben. Mert én nekem pl rohadtul fájna egy ilyen "beolvasás" de azt gondolom h észhez térítene és segítene h a további kapcsolataimban jobb tudjak lenni.
De félek h csak ártok vele neki, meg h majd azt hiszi h nem is bíztam benne holott én ezek ellenére mindig igyekeztem hinni benne, csak vmi belső kis hang küzdött ellene. Meg félek h azt hiszi a düh beszél belőlem. De mivel nem haragszom rá azt gondolom tartozom neki ennyivel nem?
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!