Rosszul esett, megmondjam neki? Hogyan?
Soha nem gondoltam volna, hogy az én kapcsolatomba is "belekavar" a Facebook. Mindig kinevettem és hisztisnek tartottam azokat a lányokat, akik amiatt veszekednek a párjukkal, mert az lájkolta egy másik lány (amúgy teljesen szolid és normális) képét.
Viszont most reggel láttam, hogy a párom egy hölgyike képéhez kommentált: "Hűha! Nagyon jól sikerült! ;)"
Az eszemmel tudom, hogy hülyeség emiatt megsértődni, de a lelkemnek azért egy kicsit rosszul esik. Szvsz ha tetszik a kép, akkor arra való a Tetszik-gomb, de miért kell hozzászólni, ráadásul kacsintgatva?
Vagy oké, rendben, szóljon hozzá - de azért az is érdekes, hogy az én fotóim alá sosem ír/írt semmi hasonlót...
Tudom, hogy ilyen hülyeség miatt nem kellene vitáznom vele, viszont ez engem bánt. Normális emberi hangon mondanám el neki, de szinte biztos, hogy ő ezt hisztiként fogná fel, pedig sosem szoktam hisztizni. Azt gondolom, hogy ha bántja az embert valami, akkor azt jobb elmondani, de ezt normálisan és emberien is meg lehet tenni, ami pedig messze áll a hisztitől.
Tehát a lényeg az, hogy nem tudom, hogy megmondjam-e neki, hogy tudok a kommentről, és bánt - mert ha megmondom, akkor ráfogja majd, hogy "hisztizek", de ha meg nem mondom, csak belülről fog rágni... Mit tegyek?
Nézd,szerintem mond meg neki hogy ez neked rosszul esett,meglátod mit reagál.
Mellesleg kicsit nekem is nevetséges az ami miatt bánkodsz,dehát nem vagyunk egyformák.
Egyébként ismerős a lány vagy idegen?
Ő ismeri, én csak látásból.
A lány nemrég szakított a barátjával...
Igazából azért is bánt, mert anno velem is ilyen "kacsintgatásokkal" kezdte, csak épp nekem nem dicsérte soha a képeimet...
Mint írtam is, tudom, hogy ez nem olyan nagy dolog, de az érzelmeimet nem tudom kontrollálni, mint senki más. Rosszul esett, hiába tagadom le magamnak, attól még bántani fog.
Hiába írtok olyan válaszokat, amikben részletezitek, mekkora hülyeség az egész, mert tudom. A kérdés nem ez volt.
Erre van a régi trükk: "bosszúból visszacsalom!"
Tedd te is ugyanazt, amit ő: kiválasztol valakit, és ugyanazt írod neki te is, mint amit ő annak a lánynak. Majd várod a "hatást"! Ha szóvá teszi, akkor majd megmagyarázod neki, ha nem szól, az nem azért van, mert nem vette észre, hanem mert elgondolkodott rajta és rájött, hogy nem volt helyes amit tett.
Az is jó amit az utolsó írt. Én még azt tanácsolnám, hogy mond meg neki valahogy így: "Figyelj, tudom, hogy egy pitiáner dologról van szó, de szeretnélek megkérni, hogy ne írj ilyet meg olyat lányok képei alá, mert nekem rosszul esik. Lehet én vagyok most rossz időszakban, de tényleg rosszul esett ezt látni."
Elmondod neki, hogy mostanában nem vagy valami jó passzban,(tudom, hogy nem igaz) és ha ekkor is lehurrog, akkor menjen a fenébe.
Kedves Utolsó
Minden ember más habitussal rendelkezik, van aki nevetne ezen, van akinek rosszul esik. Nem tehet róla. Jobb lenne az, ha nem szólna és önmagát marcangolná? Előbb utóbb újra kiütközne ez a "sérelem", egy vitában, vagy félreértésben. Én sem veszem fel az ilyen dolgokat, de pl most olyan időszakom van, hogy minden baj. 2 hónapja halt meg egy olyan ember, aki nagyon sokat jelentett nekem, és most én is kiakadok ilyeneken. Remélem nem bántottalak meg, csak ne nézz le ezért mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!