Annyira rosszul érzem magam, úgy érzem nincs kiben megbíznom. (? )
Figyelt kérdés
Én 1 5.-es lány vagyok, és az 1. óta legjobb barátnőm úgy érzem, mintha csak azért barátkozna velem, hogy lemásolhassa rólam a leckét. A nagynéném hazavitt egyik este tőlük és nem tudta elérni az anyumat, és nem tudott szólni h ma jövök végülis haza. Minden 1-es félórában hívott és megkérdezte, hogy értem jöjjön-e (Újhartyányról bp. 20. kerbe) . Ilyenkor úgy éreztem, hogy aggódik értem, de mikor anyumék hazaértek hallottam, hogy az anyum a nagynénémmel beszélt így atelefonban:
-Jaj csak azért hívogattam a lányod, mert féltem h haragudni fogsz, hogy előbb hazahoztam.
Ez nekem nagyon rosszul estett.És még kismillió ilyen esett történt velem. Nemtudom, most mi baj van velem....
2012. márc. 24. 20:54
3/7 anonim válasza:
Ne add oda a leckét többet!rögtön kiderül...
4/7 anonim válasza:
Nagyon ismerős, csak én felnőtt nő vagyok. Engem ugyan szeretnek, de soha nem tudtam megbízni senkiben.
5/7 anonim válasza:
Én ezt nem értem, pedig 2x végigolvastam.
6/7 anonim válasza:
Bennem és a családomban megbízhatsz.
7/7 A kérdező kommentje:
Csak 1 a bibi, nem ismerlek! :D de am köszi
2012. márc. 26. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!