Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most én látom rosszul?

Ezt most én látom rosszul?

Figyelt kérdés

A húgomról van szó 13 éves és egy rakás alkalommal tajt részegre itta magát, illetve pasizik, de olyan szinten, hogy 19 éves fiúkhoz jár fel, már abban se vagyok biztos, hogy szűz. Persze anyám ezeket észre se veszi vagy nem akar vele foglalkozni. Igaz testvéreként nem az én dolgom, hogy neveljem.

A másik a ebben ledöbbentett, hogy akárkinek kértem ki ezzel kapcsolatban a véleményét, úgy reagálta le mintha nem lenne benne semmi különös. Most akkor velem van a baj?

Manapság ez a normális?

2012. márc. 19. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem normális, ha a 13 éves kislányok berúgnak, buliznak, fiúznak. Anyukátoknek nem tünik fel, ha részegen megy haza a lánya?

Szerintem első körben beszélgess el a húgoddal egy kicsit, ha makacskodik, akkor avasd be anyukádat, mert ennek nem lesz jó vége. Teljesen ki fog égni a testvéred, 20 éves korára már annyit "él", mint más 30 évesen.

2012. márc. 19. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem látod rosszul, ez elkeserítő. Szomorú, hogy édesanyátokat ennyire nem érdekli a kislánya élete. Szerintem többek közt ezért is csinálja ezt a húgod, figyelemfelhívás. Feszegeti a határokat...

Az ismerőseid elég ostoba gondolkodásúak, remélem, egyik sem tervez szülő lenni...

2012. márc. 19. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos manapság ez kezd divattá válni. Nem normális, nagyon nem jó amit a húgod csinál. (Mondom én ezt 26 éves nőként). Fontos lenne beszélgetni vele ezekről a dolgokról, mert nagyobb baja is lehet belőle. Gondolom nem akar terhes lenni, meg mindenféle nemi betegségeket összeszedni. Remélem fel van világosítva, és tudja mit csinál, amikor fiúkhoz járkál fel. A részegség szintén gáz, lánynál meg pláne, 13 évesen meg.... Erre nem tudok mit írni. Én azt se tudtam 17 éves koromig, hogy vannak egyáltalán fiúk a Földön. 17 és fél évesen volt az első barátom. 18 évig vártam a szex-szel, és 18 év után engedtek csak a szüleim bulizni, meg másoknál ott aludni. Sztem nagyjából ez lenne a normális. Beszélj (beszéljetek) vele mindenképpen, szinte gyerek még ezekhez a dolgokhoz. (Vajon mi hozhatta ki nála ezt a piálást?) 26N
2012. márc. 19. 12:27
 4/4 anonim ***** válasza:
13 éves vagyok énis és nekem nem 1 olyan ismerősöm van aki olyan mint a hugod. én ezeket általában elkerülöm énse vagyok az a minta gyerek de még szűz vagyok... én a helyedben beszélnék a hugoddal hogy te megérted hogy menő akar lenni de azért ne legyen hülye, és mond el neki hogy ha már annyira akar akkor igyon csak ne legyen részeg mert az GÁZ és a fiúk is utálják azokat a lányokat akik leisszák magukat a földik. én anyuddal is beszélnék hogy figyeljen már a gyerekére.
2012. márc. 19. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!