Rosszul esett, megmondjam neki? Hogyan?
Soha nem gondoltam volna, hogy az én kapcsolatomba is "belekavar" a Facebook. Mindig kinevettem és hisztisnek tartottam azokat a lányokat, akik amiatt veszekednek a párjukkal, mert az lájkolta egy másik lány (amúgy teljesen szolid és normális) képét.
Viszont most reggel láttam, hogy a párom egy hölgyike képéhez kommentált: "Hűha! Nagyon jól sikerült! ;)"
Az eszemmel tudom, hogy hülyeség emiatt megsértődni, de a lelkemnek azért egy kicsit rosszul esik. Szvsz ha tetszik a kép, akkor arra való a Tetszik-gomb, de miért kell hozzászólni, ráadásul kacsintgatva?
Vagy oké, rendben, szóljon hozzá - de azért az is érdekes, hogy az én fotóim alá sosem ír/írt semmi hasonlót...
Tudom, hogy ilyen hülyeség miatt nem kellene vitáznom vele, viszont ez engem bánt. Normális emberi hangon mondanám el neki, de szinte biztos, hogy ő ezt hisztiként fogná fel, pedig sosem szoktam hisztizni. Azt gondolom, hogy ha bántja az embert valami, akkor azt jobb elmondani, de ezt normálisan és emberien is meg lehet tenni, ami pedig messze áll a hisztitől.
Tehát a lényeg az, hogy nem tudom, hogy megmondjam-e neki, hogy tudok a kommentről, és bánt - mert ha megmondom, akkor ráfogja majd, hogy "hisztizek", de ha meg nem mondom, csak belülről fog rágni... Mit tegyek?
Nos, időközben kiterveltem egy másfajta "visszavágót" :)
Csináltam új képet magamról, odatettem, ami tőlem telik - és bár határozottan meg vagyok győződve róla, hogy enyhén szólva nem vagyok egy matyóhímzés, de szerintem nagyon jól sikerült, jobban, mint a másik lányé.
Kíváncsian várom Párom reakcióját, pláne, hogy az a személy is "lájkolta", akire elvileg eléggé féltékeny (mellesleg fölöslegesen, mert én Őt szeretem) :)
Egyelőre ülepszik bennem a sértettség, de azért szerintem fel fogom hozni neki... Csak tudnám, hogyan tegyem...
Nos, a helyzet az, hogy tojik rá nagy ívben... :/
Körberajongott már az ismerőseim körének nagy része, ami csoda, mert nem szoktak ennyire, és mondhatom, nagyon is jól esik, nagyon aranyosak.
De hogy pont ő sz**ik a fejemre... :S
Egy "kicsit" letörtem, mit ne mondjak...
Ne törj le, pont az a hatás, amit írtam. Vette a lapot, és most gondolkodik, hogy mi van, ill. mi legyen: mert ha szóváteszi, akkor te is visszavághatsz azzal, amit ő tett. Másrészt mostmár ő sem lehet abban olyan biztos, hogy te valóban mellette akarsz-e maradni, vagy éppen mi a helyzet kettőtök kapcsolatában?
Csak azért tesz úgy, mintha észre sem vette volna, mert egyelőre "lila gőze sincs", hogyan viszonyuljon a dolgokhoz!
Ne törj le, mert szerintem ezzel a kettőtök ügye még nincs elintézve, csak várd ki türelemmel!!
Hát én ebben nem vagyok olyan biztos sajnos :/
Azért legalább üzenetben megjegyezhetné, hogy egyáltalán észrevette - máskor is így szokta.
Nagyon el vagyok keseredve...
Eddig a legnagyobb bók, amit kaptam tőle, annyi volt, hogy "nagyon szép a szemed". Jól esett, és tudom, hogy nem nyilvánítja ki az érzelmeit egykönnyen, még a 'szeretlek' szót is nehezen mondja ki (de éreztette mindig). Az viszont, hogy más hölgyikének meg képes "hűházni" meg kacsintgatni, azért kicsit érdekes...
Tudom, hogy nem vagyok szépség, nem is várom el tőle, hogy essen tőlem hasra, de egy-egy ilyen elismerő gesztus azért jól tudna esni néha. De úgy tűnik, nekem ilyen nem jár...
Én nem így látom, és most is azt mondom, kár letörnöd!
Tudja jól, ha szóváteszi, akkor te is az orra alá dörgölöd, hogy ő mit tett, amiből csak egy veszekedés fog kikerekedni, és ezt nem akarja!! Úgy is mondhatnám, nem akarja ő a ti kapcsolatotokat felbontani, esze ágában sem volt, hogy komolyan másfelé kacsintgasson = mást keressen helyetted.
Most, hogy visszavágtál, érzi, hogy nem cselekedett helyesen, de mivel nem tudja, hogy te mi célból tetted azt, amit tettél, kételyei vannak, és kivár.
Azt tanácsolom, most légy okos, ha meg akarod tartani!
Viselkedj vele ugyanúgy, mintha mi sem történt volna, úgy, mintha nem vetted volna észre, amit ő tett. Beszélj hozzá ugyanúgy, ne érezze a viselkedésedből, hogy bármi is változott volna kettőtök kapcsolatában, hiszen nem is változott!! Csak annyi történt, hogy ő egy kicsit "kilengett", és válaszul egy kicsit "kilengtél" te is. Egyikőtök sem csalta meg a másikat, egyikőtök sem akarja a kapcsolatot befejezni.
Szerintem azt látja ebből, hogy "okos asszony vagy"! Mások cirkuszoltak volna, meg hatalmas jelenet és egyebek, te pedig mondhatni a saját fegyverével lőttél neki vissza!
Majd legközelebb meggondolja mit tesz. És valójában ezt akartad elérni!!!
Ne törj le, ne sírj, ne temesd ezt a kapcsolatot! Nincs ennek vége, és ha nem "vágsz arcokat", nem csinálsz jelenetet, akkor nem is lesz! Csak ügyesen, mintha semmi sem történt volna!
Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm Neked, kedves "81%", hogy tartod bennem a lelket! Nagyon kedves tőled, és nagyon jól esik! :)
Úgy tűnik, mégis igazad lesz :)
Hirtelen elhalmozott üzenetekkel (interneten is, SMS-ben is), chat-en is rám írt, és azzal indokolja, hogy nem szeretné, ha úgy érezném, hogy nem vagyok fontos neki. :)
Próbálom úgy alakítani a társalgást, hogy rátérjek valahogy arra a bizonyos kompromittáló hozzászólásra, vagy csak utaljak rá, de egyelőre nem sikerül, valahogy mindig elkanyarodik - ebből is gondolom, hogy úgy van, ahogy Te írtad! :)
Ne is hozd szóba! Nem kell beszélni róla! Ha esetleg ő mégis valahogy megemlíti: nevess a szemébe, és mondd, hogy nem tudod miről beszél!!! Komolyan mondom, tedd ezt!
Hidd el, utána mindkettőtökből kitör a nevetés, és abban a percben közelebb fogtok kerülni egymáshoz, mint bármikor az életben!
Légy okos, ne is próbáld meg szóbahozni! Nem történt semmi!
Egyébként nagyon örülök, fogadd "megbocsátok, nem történt semmi" nagylelkűség mosolyával és szeretetével az sms-eit, válaszolj neki úgy, érezze, hogy minden rendben!
Légy boldog! Legyetek boldogok! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!