Mamám szörnyű pogácsát süt! Megmondjam neki?
Én úgy tálalnám, hogy valahol az utcán pékségben vettem pogácsát, de annyira rossz volt, hogy teljesen megcsömörlöttem tőle, és hiába, hogy az övét szereted, most egy darabig nem bírsz pogikra nézni, úgyhogy ne fáradjon.
Én ne mondanám meg kerek-perec, hogy rossz, mert a pogácsa nagyon pepecs meló, sokat kell rajta dolgozni, szóval csak finoman vezesd rá, hogy ne süssön:)
Szerintem ezt felesleges lenne megmondani.
Én a mamámnak milliószor elmondtam, hogy szülinapra, névnapra, akármire ne süssön vajkrémes tortákat, pláne ne ipari mennyiségben, mégis mindig ilyet csinál, mert egyszerűen elfelejti, hogy nem szeretjük. Ő jót akar, én meg jó képet vágok hozzá, megeszek egy szelettel, a többit elcsomagolja (merném is azt mondani, hogy nem visszük el), aztán vagy áll a hűtőben egy hétig, vagy odaadom egy ismerősömnek, aki szereti.
Mondjuk ebben az az egy idegesít csak, hogy mamám iszonyat finom aprósüteményeket csinál, de ahhoz kb. szökőévente egyszer van szerencsém, mert szülinapra torta KELL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!