Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mamám szörnyű pogácsát süt!...

Mamám szörnyű pogácsát süt! Megmondjam neki?

Figyelt kérdés
Szilveszterre süt nekünk egy kig pogácsát nekünk, de már az előző is borzasztó silány volt.. Nem bírtuk megenni olyan kemény volt és az ízét is inkább haggyuk :D Félek hogy nagyon megbántanám vele de vendégségbe azért csak nem vihetek egy olyan rossz pogácsát!
2011. dec. 30. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
ne viidd vendégségbe,vigyél mást a vendégségbe:)
2011. dec. 30. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézz ki valami jo receptet netről vagy valahonnan, és mondd meg neki kedvesen, hogy segiteni szeretnél. Akkor talán nem lesz olyan borzasztó! :D :D
2011. dec. 30. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Lehet hogy csak kihagyott belőle valamit azért lett kemény,attól még idén lehet jó inkább ne szólj és mást vigyél vendégségbe. Persze te is nekiállhatsz nem olyan bonyolult egy pogi elkészitése a neten is találsz elég receptet.
2011. dec. 30. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Én úgy tálalnám, hogy valahol az utcán pékségben vettem pogácsát, de annyira rossz volt, hogy teljesen megcsömörlöttem tőle, és hiába, hogy az övét szereted, most egy darabig nem bírsz pogikra nézni, úgyhogy ne fáradjon.

Én ne mondanám meg kerek-perec, hogy rossz, mert a pogácsa nagyon pepecs meló, sokat kell rajta dolgozni, szóval csak finoman vezesd rá, hogy ne süssön:)

2011. dec. 30. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt felesleges lenne megmondani.

Én a mamámnak milliószor elmondtam, hogy szülinapra, névnapra, akármire ne süssön vajkrémes tortákat, pláne ne ipari mennyiségben, mégis mindig ilyet csinál, mert egyszerűen elfelejti, hogy nem szeretjük. Ő jót akar, én meg jó képet vágok hozzá, megeszek egy szelettel, a többit elcsomagolja (merném is azt mondani, hogy nem visszük el), aztán vagy áll a hűtőben egy hétig, vagy odaadom egy ismerősömnek, aki szereti.

Mondjuk ebben az az egy idegesít csak, hogy mamám iszonyat finom aprósüteményeket csinál, de ahhoz kb. szökőévente egyszer van szerencsém, mert szülinapra torta KELL.

2011. dec. 30. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyél meg egyet előtte, mondd meg neki,hogy finom, - ha idén is borzasztó, akkor ne vidd el vendégségbe. Süss valamit te otthon :)
2011. dec. 30. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!