Megmondjam neki, hogy én is gyereket várok?

nem az a bűn h terhes lettél hanem h lefeküdtél egy olyan gané pasival aki félr.kúr a terhes barátnője mellett!!
egy jó dolgot tehetsz: kilépsz a kapcsolatból,megtartod a babát,ezt a szemétládát meg nem engeded a közeletekbe. ne ilyen apaképpel nőjön fel a gyereked

Én is ugyanebben a helyzetben voltam, és megtartottam a babát. Életem legjobb döntése volt. Az apjának természetesen elmondtam, de nem vagyunk együtt. Az abortusz egyébként szerintem (és hangsúlyozom, szerintem) gyilkosság.
Életem legnagyobb ajándéka a kisbabám, akit mindennél jobban szeretek, és akkora boldogságot hozott az életembe, amit el sem tudtam volna képzelni.

Utolso!Te egy irto taho s.ggfej vagy!
Kedves kerdezö!Igaz,hogy hibat követtel el,de sajnos mi emberek nem vagyunk tökeletesek.
A babat ne vetesd el,mert iszonyu lelkiismeret furdalasod lesz eleted vegeig.Na,azt mar nem tudnad rendbehozni.
En is harmat nevelek egyedül,apuka amikor a kicsivel teherbeestem lelepett.
Hidd el,nagyon-nagyon boldog leszel majd a picivel.Remelem,hogy jol fogsz dönteni.

Mondd el neki, de tartsd meg a babát, pont a legjobb korban vagy az anyasághoz.
Szép kis páros vagytok amúgy, sajnálom a csávó barátnőjét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!