Megmondjam neki, hogy én is gyereket várok?

Mégis miért látná azt?
Azt látja, hogy van egy apja és egy anyja, akik ugyan nem élnek együtt ennek ellenére mindketten szeretik őt.

Eszméletlen, az első három oldalt olvastam el, aminek a lényege: undorító emberi lény vagy, de tarsd meg a babát.
???
Tényleg ilyen nőket szántok anyának? Mindegy kinek, hova, csak babóca legyen?

20:58
Persze, akkor már inkább ölje meg a saját gyerekét. Én személy szerint neked nem ajánlanám a gyerekvállalást!

21:10
Az utolsónak igaza van,nem tudom mit gondolsz, hogy egy mondat alapján képes vagy ilyet kijelenteni, hogy nem ajánlod a gyereket.
Elképesztő egyes emberek hogy képesek beszélni a másikkal.

Milyen jó, hogy itt csakis erkölcsileg makulátlan, kifogástalan, példa értékű emberek vannak!
Talán nincs gyereketek olyan embertől, akinek van/volt valakije, de azért egy s más mindenkinek a számláján van, nem???
Az anonimitásba burkolózva csordában szórtok válogatott szitkokat a kérdező fejére!
"az vesse rá az első követ, aki maga is bűntelen" Jn 8.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!