Megmondjam neki, hogy én is gyereket várok?

ha szeretnéd a babát, tartsd meg. Mondd meg a pasinak, hogy megtartod és lehetőség szerint segítsen anyagilag. Erre kötelezhetik is, csak akkor ugye kiderül.
Egyébként meg nézőpont kérdése, mondhatjuk úgy is, hogy a pasidnak két kapcsolata van, csak a "barátnő" nem tud rólad. Nem vagy alárendelt, a te gyerekednek is joga lenne az apjához. Szerintem előbb-utóbb úgyis kiderül minden.

Hát igen,visszanyalt a fagyi,ráadásul mindkettőtöknek,ez ám a szép eset! Miért akarod elvetetni?
26/N

Álljunk meg egy szóra!
Második válaszoló vagyok akit jól lepontoztatok,pedig én is elítélem az ilyesmit,csak a kisbabát sajnálom.
Bár azt senki sem vette észre hogy a kérdező a kérdésében elárulta magát?Azt írta h iszonyú bűnt követett el,teherbe esett....tehát akarattal tette,gondolván igy velük marad a pasi.Hisz csak ez lehet a magyarázat arra hogy 34 éves létére eszébe sem jutott hogy védekezzen.

elmondod az apának, ha nevére veszi akkor még örülhetsz is, ha elzavar a pics.ba akkor így jártál.
Ha nevére veszi akkor a másik nő is tudomást fog szerezni róla és az ha van esze akkor dobja a krapekot. Ti meg élhettek boldogan mint egy tökéletes család, ahol a két szülő egy gyökér.
34 évesen pedig hogy lehet annyi eszed, hogy leállj egy család apával?!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!