Megmondjam neki, hogy én is gyereket várok?

Héhéhé, csak nekem tűnt fel, h a kérdés az, h elmondja-e az apának??? Nem az, h mi a véleményünk, h ki nem való anyának, h ki a nagyobb roha.ék a válaszolók közül, stb? Lehet h nem szép a helyzet, de a NE OFFOLJ utasítás is egyértelmű.
Amúgy: bocs az offért ha már itt tartunk :D

Kérdező! Nem egy helyen laktok?
Mert ha van esély rá,hogy összetalálkoztok, akkor fel fog neki tűnni, hogy terhes vagy.

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:27
A 21:25-ös válaszoló nem én voltam, de ha már ilyen kíváncsi vagy, elárulom: annyival érzem magam jobbnak, hogy (szerintem) "egy kicsit" azt lehet érezni az írásából, hogy akiből nem lenne tökéletes anyuka, az inkább vetesse el.
DE! ezen az oldalon magánvéleményeket írnak az emberek,akik lehet, hogy alapból normálisak, de egy hülye kérdés kihozza belőlük az állatot. Én alapból bunkó vagyok, gondolom ezek után már nem csodálkozol, hogy "úgy beszéltem vele mint egy idiótával"
És kérdező: szerintem egy terhes nőn meglátszódik, hogy terhes, akár elmondod, akár nem.
A jelzőktől pedig ne legyél kiakadva, azok után, amiket itt leírtál, örülj neki, hogy van aki még sajnál téged!
(Ez még mindig személyes véleményem)

Nos, először is, az iszonyatos nagy bűnt akkor követted el, amikor kikezdtél egy várandós nő párjával.
S hogy mit tegyél? Igenis, mondd el, hogy babát vársz, akit nem lenne szabad azért megölnöd, mert te nem az eszedre, hanem.... másmire hallgattál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!