Megmondjam neki, hogy én is gyereket várok?
Figyelt kérdés
Iszonyú nagy bűnt követtem el.Teherbe estem! A szerelmem kapcsolatban,barátnő 5 hónapos terhes!!Nem akarom szétdúlni a családot. Elvetetném, de 34 éves vagyok...2011. aug. 2. 18:59
31/83 anonim 

válasza:

Tényleg miért pontoztok le? mert direkt teherbe esik, amikor megtudja, hogy a barátnő terhes, hogy nem foglalkozik vele, hogy valamelyik baba apa nélkül nő fel.Azért, mert agyatlan és egy ilyen pasit akar magának megfogni, aki eljátssza a boldog apukát, aztán megy a szeretőjéhez? Gratulálok
32/83 anonim 

válasza:

szegény gyerek :(
Amit nem értek: ha nem akartad szétdúlni a családot, miért volt viszonyod a pasival? 34 évesen nem találtál magadnak egy normális férfit?
Most bárhogy fogsz dönteni, valakinek szar lesz, de nagyon... A csávó (akit herélni küldenék), mindenképpen legalább 1 családot megcsonkít (vagy téged, vagy a barátnőjét hagyja ott ugye), vagy te, vagy a másik nő egyedülálló anya lesz, és vagy a te gyereked, vagy a "mostohád" apa nélkül fog felnőni...
ÉS MOST MEHET A PIROS KEZECSKE - aki szerint nincs igazam.
33/83 anonim 

válasza:

egy ember nem elég lepontozni vagy felpontozni
aki a nő mellett áll az lepontozza azokat aki elítélik és így van ez fordítva is
De ne ezen legyetek már kiakadva, hanem azon, hogy ez a nő egy roh.dék.
34/83 anonim 

válasza:

Aranyom,eleve a felfogásoddal van itt baj! Nem ott követtél el iszonyú nagy hibát,hogy teherbe estél,hanem ott,hogy rámásztál egy foglalt pasasra,akinek ráadásul várandós a párja! Ha még a pasi is kezdett ki veled,akkor is hibás vagy,mert ha ő gerinctelen,legalább Te ne lettél volna az!
35/83 anonim 

válasza:

Engem is lepontoztak (és szakadjon le a keze annak aki ezt tette) de ennek ellenére kitartok azon véleményem mellett hogy a kérdező egy szemétláda, a pasijával együtt! A gyerekeket nagyon sajnálom!
36/83 anonim 

válasza:

Én nem tartom a szemétnek a kérdezőt, ilyen az élet, de engem is lepontoztatok, meg azt is akinek nem ez a véleménye :D Szerintem vannak gyökerek, akiknek ez a legnagyobb öröme egy nap, h lepontozza azokat, akikkel nem értenek egyet, egészségüre!
37/83 anonim 

válasza:

Tudod a legszebb az egészben, hogy neked nem gyerek kellett, hanem egy eszköz, hogy valahogy megtartsd a párod. Sajnálom szegény kicsit, hogy ilyen gonosz anyja lesz.
38/83 anonim 

válasza:

És kedves kérdező miért nem reagálsz?illő lenne
39/83 anonim 

válasza:

A túl szigorú itélkezés túl kevés önismeretre vall.Kövezzetek meg vele együtt, de az életével ő fog elszámolni, én az enyémmel, és ti a tietekkel.Lehetnek olyan botlások, hogy az ember míg él cipeli a következményeit , de elég büntetés a bűntudat, nem kell tetézni az itélkezéssel, de látom haragudni mindig könnyebb, mint szólni egy jó szót.Nem egyetlen gyermek lesz ő a világon, aki apa nélkül nő fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!