Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért kell ide hoznia a...

Miért kell ide hoznia a nővéremnek a barátját? Úgy utalom mikor ittvan. Mit csináljak ne jöjjenek hozzánk?

Figyelt kérdés
Szüleinkkel élünk és ők mindig dolgoznak nem érdekli őket kki alszik itt. Ki sem megyek a szobámbol nem is akarom látni őket egesznap csak nyaljak egymást meg evés közben is... Miért nem tud a nővérem nála aludni? Amúgy is sokkal idősebb a pasi és azért is zavar. Meg én nekem nem szimpi
2020. márc. 18. 22:32
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
76%
Nem dugnám meg, csak kérdeztem, mert sehol nem írta korábban, hogy lány. Figyi, mondd szüleidnek, hogy nem akarsz mindig feloltozni zuhanyzás előtt, után. Beszéljenek a testvéreddel, hogy ő is mehetne a csávóhoz többet. Nem igaz, hogy szüleid sosincsenek otthon, hogy nem ütköznek a csávóval a konyhában, ebédlőben, Wc, fürdő stb.
2020. márc. 19. 09:05
 12/23 anonim ***** válasza:
19%
Ha az én húgom lenne egy ilyen irigy kis görcs, akkor én is odavinném, csak azért is.
2020. márc. 19. 09:10
 13/23 anonim ***** válasza:
55%
Ez nem irigység, én sem szeretném ha egy idegen pali sétálgatna, non stop a házban ahol én is élek,Kérd meg anyukadat,hogy beszéljen a testvereddel, végül is gondolom anyuéké a ház amiben laktok, tehát ő joggal mondatja azt hogy ne járjon annyit oda.
2020. márc. 19. 10:05
 14/23 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok irigy.
2020. márc. 19. 10:06
 15/23 anonim ***** válasza:
65%
Mászkálj pucéran vagy legalább bugyi-melltartóban. Ha kiakadna a tesó, mondd meg, hogy te csak otthon vagy, szeretnéd is magad úgy érezni, a pasija meg már annyit van nálatok, hogy családtagnak veszed őt is:)
2020. márc. 19. 10:15
 16/23 anonim ***** válasza:
38%
Át tudom érezni hogy esik most ez neked.Én szólnék nekik hogy ne előttem nyalják-falják egymást mert zavar vagy amikor csókolóznak azt mondanám hogy fúj!Sajnos nem dobhatod ki a palit a házatokból azért mert nem szereted.Vagy még van az a lehetőség hogy félrehívod a tesódat és elmondod neki hogy ne előtted smároljanak
2020. márc. 19. 15:46
 17/23 anonim ***** válasza:
26%
Párszor menj ki fürdés után törölközőben vagy bugyiban és melltartóban! Hidd el, majd ritkábban viszi oda a pasiját.
2020. márc. 19. 16:17
 18/23 anonim ***** válasza:
29%

Nálunk anno ugyanez ment, csak ott a hugom hordta haza rendszeresen a pasiját. Minden héten pénteken kettőkor már ott voltak, és vasárnap este ette el őket a franc (hugom koleszos volt, pasi a szüleinél lakott). Szintén nyalás-falás, baromi idegesítő volt. Én hiába szóltam anyámnak, az felejtős volt, mert a hugom volt a kedvencke, és még én voltam lebaxva, kb. hogy mi a francot keresek otthon. Undorító volt, ez ment 5 éven át, aztán szakítottak.

(Lehet, hogy a te anyád normálisabb.)

2020. márc. 19. 20:38
 19/23 anonim ***** válasza:
18%

Remelem akik ilyen idióták mint a kérdező ugyanezt fogjak visszakapni a családtagjaitol a szerelmük irányába.

Megkeseredett barmok gyülekezete 🙄

2020. márc. 19. 21:34
 20/23 anonim ***** válasza:
13%

Maximálisan megértelek! Az én nővérem is állandóan felhozogatja az éppen aktuális pasiját (rengeteg volt már neki). Nem számított soha neki, hogy tanulnék és nem tudok úgy, ha fennhangon röhögnek meg szó szerint visítoznak. Még akkor is hozta, amikor beteg voltam és kértem, hogy most ne, mert pihenni szeretnék. A zuhanyzás meg az öltözés is elég zavaró volt mindig így, mert volt olyanja is, aki nyomulósan tapadt az összes családtagunkra, mindenkivel erőszakosan jóban akart lenni és csak úgy kopogás nélkül bejött a szobámba és amikor mondtam, hogy ne már, légyszi, még pizsamában vagyok, közölte velem szimplán, hogy nem baj. Mondtam a nővéremnek, hogy ezt nem kéne, mert mi van, ha éppen öltözök, erre azt mondta, hogy jaj már ne legyek ilyen. Meg amúgy csak úgy egy szál alsógatyában szaladozott a srác, ami engem nagyon zavart. Akárhányszor beszéltem én is a nővéremmel, nem értette meg sosem. Ordított velem meg hisztizett a szüleinknek, akiktől persze mindig én kaptam ki, mert nem viselkedhetek így, a nővérem szereti a srácot. (Srácokat, vagy nem tudom hogy írjam, mert volt már minimum 10 pasija...)

Esetleg a szüleiddel megpróbálhatnál beszélni, hogy ez téged nagyon zavar, hogy a nővéred barátja mindig ott van és nem kérnék-e meg, hogy néha ő menjen inkább a sráchoz. Hátha megértenék és elbeszélgetnének a nővéreddel.

2020. ápr. 3. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!