Miért kell ide hoznia a nővéremnek a barátját? Úgy utalom mikor ittvan. Mit csináljak ne jöjjenek hozzánk?
Nálunk anno ugyanez ment, csak ott a hugom hordta haza rendszeresen a pasiját. Minden héten pénteken kettőkor már ott voltak, és vasárnap este ette el őket a franc (hugom koleszos volt, pasi a szüleinél lakott). Szintén nyalás-falás, baromi idegesítő volt. Én hiába szóltam anyámnak, az felejtős volt, mert a hugom volt a kedvencke, és még én voltam lebaxva, kb. hogy mi a francot keresek otthon. Undorító volt, ez ment 5 éven át, aztán szakítottak.
(Lehet, hogy a te anyád normálisabb.)
Remelem akik ilyen idióták mint a kérdező ugyanezt fogjak visszakapni a családtagjaitol a szerelmük irányába.
Megkeseredett barmok gyülekezete 🙄
Maximálisan megértelek! Az én nővérem is állandóan felhozogatja az éppen aktuális pasiját (rengeteg volt már neki). Nem számított soha neki, hogy tanulnék és nem tudok úgy, ha fennhangon röhögnek meg szó szerint visítoznak. Még akkor is hozta, amikor beteg voltam és kértem, hogy most ne, mert pihenni szeretnék. A zuhanyzás meg az öltözés is elég zavaró volt mindig így, mert volt olyanja is, aki nyomulósan tapadt az összes családtagunkra, mindenkivel erőszakosan jóban akart lenni és csak úgy kopogás nélkül bejött a szobámba és amikor mondtam, hogy ne már, légyszi, még pizsamában vagyok, közölte velem szimplán, hogy nem baj. Mondtam a nővéremnek, hogy ezt nem kéne, mert mi van, ha éppen öltözök, erre azt mondta, hogy jaj már ne legyek ilyen. Meg amúgy csak úgy egy szál alsógatyában szaladozott a srác, ami engem nagyon zavart. Akárhányszor beszéltem én is a nővéremmel, nem értette meg sosem. Ordított velem meg hisztizett a szüleinknek, akiktől persze mindig én kaptam ki, mert nem viselkedhetek így, a nővérem szereti a srácot. (Srácokat, vagy nem tudom hogy írjam, mert volt már minimum 10 pasija...)
Esetleg a szüleiddel megpróbálhatnál beszélni, hogy ez téged nagyon zavar, hogy a nővéred barátja mindig ott van és nem kérnék-e meg, hogy néha ő menjen inkább a sráchoz. Hátha megértenék és elbeszélgetnének a nővéreddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!