Mi lesz ha tényleg elköltözik?
Figyelt kérdés
Tesómmal és a baratjával élek. Mostanában sok baj volt itthon. Tesóm leültetett nminket kb egy hete.Elmondta, hogy kimegy újra dolgozni. Mi lesz a haztartassal? Azt mondta egy honap utan hazajön és ha nem valtozik semmi mindenkit kivag. Az övé a haz a kocsi. Én sulis vagyok a párja táppenzen#széteső család
2020. szept. 1. 19:53
41/46 A kérdező kommentje:
Nem lett jobb.
2020. okt. 13. 09:57
42/46 anonim válasza:
Basszus, ha egy mirelit kaja megsütése is művészet, hogy akarsz te asztalosként dolgozni, már nem azért? Ha még 11-12 évesen cseszed el, hagyján, de 16? Az azért jóval komplexebb, mint normálisan megcsinálni egy mirelit kaját, vagy bármilyen alapkaját, már bocsi.
Ha nincs idő érzéke, állítsd be az ébresztőt és akkor nézz rá a kajára. Nekem bevált.
43/46 anonim válasza:
*ha nincs idő érzéked
* ha csillingel, nézz rá a kajára
44/46 anonim válasza:
Ha jól emlékszem aszpergeres vagy. Szerintem alapból fejlesztésre kellene járnod vagy kellett volna, azzal javulás érhető el. Gyanítom higy a szüleid ezzel nem foglalkoztak. Abból amiket leírtál abból arra következtetek hogy így nem fogsz tudni önálló életet élni. A nővérednek igaza van, de azt is meg kellene értenie hogy soha sem fog úgy gondolkozni egy aszpergeres mint ő. Az alapproblémát kellene kezelni. Ha járnál terápiára vagy nem is tudom higy hívják az ilyet akkor mindenkinek jobb lenne.
45/46 A kérdező kommentje:
Fejlesztésnek hívjak
2020. okt. 13. 13:46
46/46 anonim válasza:
A nővéred melletted nem szülhet gyereket, mert te sem vagy felnőtt. Vissza kell menned apádhoz, törvénytelen, hogy a gondozód nem törődik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!