Anyukám nagyon rosszul viseli, hogy az idén 27 éves nővérem elköltözik a barátjához. Nem vicces ez kissé?
Én se értem, mi ezen vicces? Az lenne a nem normális,ha könnyen venné hogy elmegy a lánya.
Szerintem kérdező te totál irigy vagy és féltékeny.Egyrészt mert azt gondolod, anyukád jobban szereti a nővéredet, mit téged, ezért viseli meg hogy elmegy.Másrészt irigy vagy, mert ő elmegy, van barátja, akivel összeköltözik és boldog.Ha te elmész majd, az is meg fogja viselni.És ne legyél irigy, a testvéred boldogságának örülj!
Szerintem minden normális anya, és az apák is rosszul viselik ha kirepül a fészekből a gyerekük.Mindegy hány évesen.Kivétel, ha a gyerek otthon rettentően viselkedett, mondjuk terrorizálta a szülőket, stb.
Nekem a 3 gyermekem már kirepült itthonról.Az első engem is nagyon megviselt, ekkor bomlott fel a család,de ő ezt nem tudta, magamban szenvedtem, de amúgy örültem hogy boldog.Idő kellett megszokni az otthoni hiányát.Második gyerek mikor elment, kicsit talán könnyebb volt,mert ő előtte kollégista volt, hétközben nem volt itthon évekig. Amikor a 3.is elköltözött, szintén megviselt, mert férjemmel ketten maradtunk, és ez egy nagyon új és nehéz élethelyzet.
Aki ezt leflegmálja, az vagy még sosem volt ilyen helyzetben, vagy azt se tudja mi az igazi család, szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!