Mi lesz ha tényleg elköltözik?
Figyelt kérdés
Tesómmal és a baratjával élek. Mostanában sok baj volt itthon. Tesóm leültetett nminket kb egy hete.Elmondta, hogy kimegy újra dolgozni. Mi lesz a haztartassal? Azt mondta egy honap utan hazajön és ha nem valtozik semmi mindenkit kivag. Az övé a haz a kocsi. Én sulis vagyok a párja táppenzen#széteső család
2020. szept. 1. 19:53
1/46 anonim válasza:
Ez így elég kevés info. Milyen suli? Egyetem vagy gimi? Minek kellene változnia?
2/46 A kérdező kommentje:
Középsuli. Házimunka figyelmetlenség.
2020. szept. 1. 19:57
3/46 anonim válasza:
Szedd össze magad. Segíts a házimunkában, stb..
4/46 anonim válasza:
Ezek szerint 1 dolgozik a 3 fős háztartásban; akkor elvárható, hogy ti rendben tartsátok a lakást. Nem olyan bonyolult ez, kell egy alap rendet tartani, és rendszeresen takarítani. Osszátok el a feladatokat, és hajrá!
5/46 anonim válasza:
Hereként éltek mind a ketten, igaza van,hogy besokallt.
6/46 anonim válasza:
Nem kötelessége eltartania titeket. Nem a szüleje egyikőtöknek sem. A barátja, aki egy nővel tartatja el magát, menjen a híd alá, ha már senki sem tartja el, ő meg nem keres semmit. Te meg kérheted az állami gondozásba vételedet. Ha ennyire büdös a lakásban dolgozni.
7/46 A kérdező kommentje:
Táppénzen van a baratja. A kajan meg a tejen ragott be.
2020. szept. 1. 20:45
8/46 anonim válasza:
Még mindig?
Kapjátok ossze magatokat.
10/46 A kérdező kommentje:
Kb hat hete. A lába serült meg. Bokaszalag stb.
2020. szept. 1. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!