Mi lesz ha tényleg elköltözik?
#széteső család
A táppénzzel kapcsolatban tudni kéne hogy miért. Mert ha az van hogy csak valamit bekamukázott az orvosnak hogy írja ki és valójában semmi baja csak heverészik tehát még alap dolgokat sem végez el akkor nem csoda hogy rá is berágott. Rád nyilván azért mert elhanyagoltál kb mindent, és valószínű a kaja meg a tej incidens az ami neki sok volt és akkor döntött úgy hogy akkor van 1 hónapotok összeszedni magatokat. Ha nagyon nem tudsz hova menni ha nem változtatsz menj a szüleidhez, ő nekik a dolguk tgéed eltartani ameddig tanulsz és nem a tesódé. A párjával meg ketten oldják meg a közös ügyüket. Övé a lakás, autó, igaza van nem akarja hogy ott hédereljetek miközben ő a belét és kihatja és otthon rá marad minden. Igaza van. Persze az az egy ami a párja betegségét illeti ami miatt táppénzen van ott jó volna tudni többet. Ha komoly a baj akkor más, ha csak herevere miatt íratta ki magát akkor meg is érdemli hogy repülhet.
2020. szept. 1. 21:46
12/46 A kérdező kommentje:
Komolynak tűnik, de nem kell műteni. Kicsit elhanyagolta a temat. A kaja cirkusz meg szerintem hulyeseg.
Szóval f*szt se csináltok otthon, de aki eltart titeket és rendben tartja a házat nehogy veszekedni merjen emiatt. OK..
Szegény novered 🤷
2020. szept. 1. 21:56
14/46 A kérdező kommentje:
Ki kellett miattam basni ket bontott tejet. Megromlott kint hagytam. Ja meg agusztus 20-an mirelit volt.
Akkor miért nem főztél te valamit?
Vagy az is az ő dolga lenne? Úristen...
2020. szept. 1. 22:01
16/46 A kérdező kommentje:
Sutottem Sparos mirelitet. Sajtal sonkaval toltott pulykat. kicsit elbastam. Meg volt sultkrumpli. Nem lett jo mert szaraz volt nagyon. Este 9-kor meg nem volt mas.
figy kapd összemeged. 1 tejet igyál a faxnak kell 2őt kibontani és utana vissza baxni a hűtőbe 3mozdulat. Mirelit az valoban faxság. De ha egy kicsit tudsz főzni meg előre gondolkoni akkor egy milánoi is menni fog.
Mondjuk az élböl 1,2óra de elkezded 10kor.
Ez nem olyan ki-ott nehéz.
2020. szept. 2. 00:44
Ezt már hónapokkal ezelőtt is kiírtad. Ritka türelmes a nővéred, ha még nem vágott ki mindkettőtöket. Rajta élősködtök!
2020. szept. 2. 06:56
Akkor az lesz, hogy felelősséget kell vállalnod a saját táplálkozásodért és környezetedért. Még belegondolni is szörnyű.
Jót tenne nektek. A nővéred ritka türelmes.
2020. szept. 2. 10:27
Megmondtuk korábban is, hogy a nővérednek nem kötelessége eltartani téged és hogy kapjad össze magad.
Te is cirkuszolnál, ha pocsék menne a kaja, aminek az árát te keresed meg és még enni sem tudsz, mert a másik figyelmetlen.
2020. szept. 2. 13:16
Kapcsolódó kérdések: