Mi lesz ha tényleg elköltözik?
Figyelt kérdés
Tesómmal és a baratjával élek. Mostanában sok baj volt itthon. Tesóm leültetett nminket kb egy hete.Elmondta, hogy kimegy újra dolgozni. Mi lesz a haztartassal? Azt mondta egy honap utan hazajön és ha nem valtozik semmi mindenkit kivag. Az övé a haz a kocsi. Én sulis vagyok a párja táppenzen#széteső család
2020. szept. 1. 19:53
22/46 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy a nővéred miért tűr még el titeket.
23/46 A kérdező kommentje:
Mert probaltunk valtoztatni csak nem ment. Sok volt a vita. Elegem van belole. Mikor hurrikankent megjon.
2020. szept. 2. 14:32
24/46 A kérdező kommentje:
Hol lehet jenait venni mostanaban? old school kellene.
2020. szept. 2. 14:33
25/46 anonim válasza:
Tesco, 100as, IKEA, kb mindenhol.
26/46 anonim válasza:
Mi az, hogy próbáltál változtatni, de nem ment? :D Azért ahhoz nem kell 2bitnél több, hogy ne disznóólban élj, és legyél annyira igényes, hogy nem hagysz mindent szanaszét, főleg nem kaját...
Ha meg ennyire eleged van belőle, miért élsz még vele? Szülők, nagyszülők? Vagy azokat már kiakasztottad és elhajtottak melegebb vidékre?
27/46 A kérdező kommentje:
Elhajtottak. Apam nője nem enged oda.
2020. szept. 2. 16:53
28/46 anonim válasza:
Ha jól emlékszem,asztalosnak tanulsz, és autista vagy?
30/46 A kérdező kommentje:
igen.
2020. szept. 2. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!