Megláttam a bátyámat nőies cuccokban, hogy viszonyuljak hozzá ezután?
A múltkor véletlenül rányitottam. Ahogy meghallotta, hogy nyílik az ajtó, felszaladt a lépcsőn, de annyit láttam, hogy kivágott top és klumpa van rajta, a lába is le volt borotválva és bokaláncot viselt.
Kétségbe vagyok esve. Évek óta nincs barátnője, de azt még csak nem is sejtettem, hogy esetleg meleg vagy transzvesztita lenne. Már a gondolat is elrontotta a hétvégémet. Nagyon szeretem őt, de egy világ omlott össze bennem, nem tudok a szemébe nézni vagy hozzá szólni azóta. Ti mit tennétek a helyemben?
Elírás, *lennél.
Nem kell egyből letámadni:)
Valóban semmi közöm hozzá, viszont látszik a kérdezőn, hogy még mindig nem hagyja nyugodni a téma, azért írtam, hogy lehet jobb lenne, ha letudná a beszélgetést, mert ha
a) kiderül hogy a tesója csak egy fogadást veszített: a kérdező megnyugszik és túl tud lépni ezen a témán
b) elmondja, hogy a férfiakhoz vonzódik/transznemű: megbeszélik a dolgot, nyilván ez a nehezebbik véglet, de a kéddező is írta, hogy akkor is elfogadja a testvérét bárkihez vonzódik vagy bárki szeretne lenni, és ha ezt megbeszélik az közelebb hozza őket + szerintem ez egy elég nagy dolog, legalább a tesója látná, hogy támogatják és a kérdező is egy fokkal nyugodtabb lenne, hogy tisztázódtak a dolgok SZERINTEM.
Ja és még valami. Az nem ciki, hogy nehéz beszélni erről vagy hogy nem tud. Az sem, hogy ezen rágódik. Viszont szerintem ha ennyire foglalkoztatja a téma akkor sokkal jobb lenne átesni azon a beszélgetésen, nem hiszem, hogy olyan nehéz beszervezni egy találkát.
Az elég gáz, ha a saját kommentedet nem tudod elolvasni. De sebaj, emlékeztetlek: "És miért te lennél nyugodt?"
Erre írtam azt, hogy elírás. L helyett k betűt írtam, így már érted?
Ha én mint nő hordhatok gyakorlatilag szinte bármilyen férfiholmit anélkül hogy bárkinek egy rossz szava lenne, akkor szerintem a férfiaknak is ugyanannyi joga van ehhez fordítva.
Én finoman megkérném, hogy vegyen magának saját női cuccokat, ne az enyémeket használja a tudom nélkül. Ennyi zavarna az egészben, mert a saját holmijaimat zavar, ha nem találom. Vagy ha nagyobb darab nálam, akkor akár tönkre is teheti a cuccomat, ha felhúzza magára.
Ha lenne olyan cuccom, amit már nem használok, akkor felajánlanám neki, meg azt is, hogy segítek neki női holmikat vásárolni.
Különben meg a legtöbb ilyen otthoni crossdresser tudomásom szerint hetero, na nem mintha bármi baj lenne azzal, ha valaki meleg.
Nagyon köszönök minden érdemi hozzászólást, tényleg sokat segítettek abban, hogy feldolgozzam a helyzetet!!
Mostanában nem nagyon találkoztam a tesómmal élőben, még karácsonykor és húsvétkor is csak Skype-on beszéltünk. Abból, amit magáról elmondott, az derült ki, hogy megismerkedett a neten egy lánnyal, de nem nagyon árul el róla semmit.
Én annyi változást látok rajta, hogy növeszti a haját, és gyanakszom, hogy festi is, plusz ékszereket hord, amit korábban nem tett (gyűrű, karkötő).
De most már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, milyen a nemi irányultsága, bár nagyon szeretném, ha lennének unokaöcséim vagy -húgaim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!