Megláttam a bátyámat nőies cuccokban, hogy viszonyuljak hozzá ezután?
A múltkor véletlenül rányitottam. Ahogy meghallotta, hogy nyílik az ajtó, felszaladt a lépcsőn, de annyit láttam, hogy kivágott top és klumpa van rajta, a lába is le volt borotválva és bokaláncot viselt.
Kétségbe vagyok esve. Évek óta nincs barátnője, de azt még csak nem is sejtettem, hogy esetleg meleg vagy transzvesztita lenne. Már a gondolat is elrontotta a hétvégémet. Nagyon szeretem őt, de egy világ omlott össze bennem, nem tudok a szemébe nézni vagy hozzá szólni azóta. Ti mit tennétek a helyemben?
Köszönöm, 9-ik válaszoló! Értelmes választ adtál, nem úgy, mint az előzőek! Szeretném hinni, hogy tényleg ez a helyzet, amit írsz, de azért aggódom...:(
Remélem, még kapok megnyugtató választ!!
A mienk szerintem egy toleráns család, talán én vagyok a legelfogadóbb, de az ilyesmit nehéz feldolgozni, ha egy közeli hozzátartozódról van szó.
Még nem tudtunk beszélni a bátyámmal, mert ő is kerül minket, nem jött le ebédelni sem. Azóta megtaláltam a szennyesben az egyik régi topomat, meg anyám sortját, szerintem azok voltak rajta, amikor megláttam.
Nyilván akkor is a testvérem marad, ha meleg vagy transznemű, csak nem tudom, hogyan beszéljem meg vele a témát. :(
A napokban volt egy kérdés amelyben mindenki savazta és homofóbnak nevezte a szülőket akik -a koruknál fogva- már nem tudják elfogadni, ha meleg a gyerekük.
Te meg tizenéves lányként vagy homofób.
Köszönöm szépen mindenkinek, aki normális, hasznos választ írt, mert nem könnyű nekem ez az egész! Még nem tudtam igazán beszélni erről a tesómmal, de úgy veszem észre hogy egyfelől szégyelli is magát, meg próbál is nekem valamit elmondani.
Viszont kicsit lenyugodtam azóta, mióta kiírtam a kérdést. Sokat gondolkodtam a dolgon, utánaolvastam, hogy tisztába jöjjek vele, mi a különbség pontosan a transszexuális, a transzgender, a transzvesztita, a homoszexuális meg hasonlók között. Nálunk ez sosem volt eddig téma, így nagyon tudatlanul nőttem fel ebben a tekintetben. :)
Amúgy 23 éves vagyok, szóval van némi élettapasztalatom, és láttam már életemben meleg pasit, csak nem számítottam rá, hogy a családban is akadhat ilyen. De azért nem akarok előre ítélkezni, lehet, hogy itt nem ilyesmiről van szó, úgyhogy kell vennem egy nagy levegőt, és komolyan beszélni a bátyámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!