Hogyan viszonyuljak a nővéremhez miután ez történt vele?
Már nem tudok a helyzettel mit kezdeni és nagyon rossz. 4 hónapja volt egy vetélése, már majdnem a 30adik hét körül járt. Nagyon sajnálom vele is voltam végig segìtettem ibe tudtam. Viszont azóta csak ez a téma semmi másról nem beszél és ez kezd nekem zavaró lenni. Amúgy is nehezen kezelem az ilyen helyzeteket nem tudok mit mondani. Már nost újra terhes akar lenni, szivárvànyanyának hívja magát. Elmondtam neki hogy szerintem ez még nem jó otlet nem dolgozta meg fel a gyászt. Akkor osszeveszett velem hogy en csak irigyekedem ra es rosszat akarok neki hogy ne legyen gyereke.
Nagyon nem tudok mar mit kezdeni vele.
Ndm tudom elkerulni sem mert en meg ittbon lakom a szuleimmel ok meg a pasijaval a hatso kishazban. Most nem is dolgozik egesz nap ittho van.
Alapvetően igazad van, csak ő most annyira össze van zuhanva, hogy nem vevő az észérvekre.
Szerintem hallgasd meg, ne nyilváníts véleményt, csak ha kérdez. Inkább mondj neki olyanokat, hogy ha bármiben tudsz segíteni, hogy neki könnyebb legyen, mondja meg és szívesen segítesz.
Esetleg programokra elhívni, vagy kirándulni, strandolni hívni. Hogy egy kicsit kizökkenjen az állandó szomorkodásból, kesergésből.
Hát igen halvaszülés.
Nemegy könnyed műfaj. És hidd el, hogy minden ilyen anyuka szinte azonnal terhes akar lenni. Még azok is, akiknek abortuszuk volt, kényszerből.
Igazat megmondva kicsit érzéketlen tőled, hogy zavarónak találod a viselkedését.
Ő így próbálja feldolgozni és emellett szinte fel se fogja mi történik a kulvilágban mert a nap minden órájában percében és másodpercben azon jár az agya, hogy miért?
Fogadd el. Ő most gyászol. Meghalt a gyermeke. A legnagyobb veszteség érte a világon.
Ne haragudj, de látszik, hogy nincs gyereked, ezért nem is tudod megérteni.
Ha zavar, megmondod hogy dolgod van, elmész és kész.
Én háromszor vetéltem, de nem erről beszéltem állandoan, söt!, noha rohadtul fájt, de tudtam, hogy attól nem enyhül.a gyász, hogy mindenkit ezzel idegesitek, mert segíteni ők nem tudnak sehogysem.
Kerestünk a férjemmel együtt pszichológust, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!