Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan viszonyuljak a nővéremh...

Hogyan viszonyuljak a nővéremhez miután ez történt vele?

Figyelt kérdés

Már nem tudok a helyzettel mit kezdeni és nagyon rossz. 4 hónapja volt egy vetélése, már majdnem a 30adik hét körül járt. Nagyon sajnálom vele is voltam végig segìtettem ibe tudtam. Viszont azóta csak ez a téma semmi másról nem beszél és ez kezd nekem zavaró lenni. Amúgy is nehezen kezelem az ilyen helyzeteket nem tudok mit mondani. Már nost újra terhes akar lenni, szivárvànyanyának hívja magát. Elmondtam neki hogy szerintem ez még nem jó otlet nem dolgozta meg fel a gyászt. Akkor osszeveszett velem hogy en csak irigyekedem ra es rosszat akarok neki hogy ne legyen gyereke.

Nagyon nem tudok mar mit kezdeni vele.

Ndm tudom elkerulni sem mert en meg ittbon lakom a szuleimmel ok meg a pasijaval a hatso kishazban. Most nem is dolgozik egesz nap ittho van.

2018. júl. 23. 20:48
1 2
 11/12 piroska és a farkas ***** válasza:
92%
9- és! Te vetéltél, a kérdezô testvére szült. Biztos, h nagy fájdalom, de megkockáztatom, h amit pl én átéltem,10 òra vajùdás után a lábam között a halott magzatom, nagyobb. Mindenkinek egyéni a gyásza feldolgozása, attòl, h Te tartottad magad, neki nem kell. És igenis a hozzá legközelebb állòk támogassák ùgy, ahogy erre NEKI a leginkább szùksége van.
2018. júl. 24. 12:15
 12/12 anonim ***** válasza:
49%
Legyél egy kicsit türelmesebb. Kinek kevesebb, kinek több ivdő kell egy ilyen "esemény" feldolgozására.
2018. júl. 27. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!