Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan rejtsem el a csokit a...

Hogyan rejtsem el a csokit a hűtőben (vagy a többi rágcsámat), hogy ne egyék meg a családtagjaim?

Figyelt kérdés

Hiába mondom el nekik, hogy az az enyém, nem érdekli őket és megeszik. Direkt vettem tegnap csokit magamnak, eltettem hogy majd a mai ebéd után megeszem, és megette a testvérem, holott elmondtam, hogy az az enyém...

És neki (is) vett anyu egy ugyanolyat, csak ő megette a sajátját már hamarabb.

Gondolhatjátok hogy ez már hanyadik eset, ha már ideig eljutok hogy egy kérdést kelljen kiírnom róla...

Nem azon az egy csokin múlik, csak unom, hogy én szívom meg állandóan ezt. És emiatt rohangáljak le a boltba, addigra meg már nem kívánom, csak eltenném későbbre, de akkor megint eltűnne "rejtélyes" módon...

Hogyan rejthetném el a csokikat, chipseket?

A nem hűtős dolgaim azért könnyebben elrejthetők, de kíváncsi lennék ti hova teszitek vagy tennétek ha ilyen bunkó családotok lenne?

2020. aug. 15. 15:49
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
86%

Én a helyedben más módszert alkalmaznék.

Mikor megeszi a csokidat, te menj be a szobájába, és vegyél el tőle valamit. Olyan tárgyat, aminek nincs nagy értéke, viszont neki fontos lehet. Ott ő előtte, és mondd neki, hogy addig nem adod vissza, amíg a csoki vissza nem kerül a helyére. Vagy csak mondd azt, hogy pl ezt a táskát most felrakod a jófogásra, és annak az árából csokit veszel magadnak.

2020. aug. 16. 02:30
 42/47 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
#41:+1, mert ha a szép szó nem használ, a leckének fájnia kell. Nincs más út.
2020. aug. 16. 11:56
 43/47 anonim ***** válasza:
95%
Vegyél usb-s mini hutot, es tarold a szobadban.
2020. aug. 16. 12:10
 44/47 anonim ***** válasza:
34%
Vegyél 1cet mársd be ecetbe. Utána megint. És megint ameddig rámennek miután nem tedd el az ecetes. Ne dobd ki. És vegyél másikat. Ha megint menne vesd be újra az ecetest😉 Sok szerencsét😀
2020. aug. 17. 00:03
 45/47 anonim ***** válasza:
43%
ha van saját íróasztalod rakd bele a fiókjába, ha kulcsos fiók akkor a legtökéletesebb, vagy rakd pólóid / fehérneműid közé. Esetleg ha olyan ágyad van ami ágyneműtartós akkor oda.
2020. aug. 17. 01:31
 46/47 anonim ***** válasza:
54%
Vagy verd meg őket gyengéden. Vagy edd meg amit ők vették, vagy add el a cuccaikat
2020. aug. 17. 14:39
 47/47 Savlekotő ***** válasza:
15%

Szép család. Edd meg azonnal,otthonra ne vegyél,igy leszel hosszú távon balek,aki megveszi és ők megeszik stb,egyet értek azzal aki felhozta a pénzt,ezekben pénzt is lopnak egymástól nem csak csokit.. Nem ok nélkül kell manapság a pénztárcát is rejtegetni szülő testvér elől.. Leszakadna a pofám ha sorozatban fel zabálnám amit elmondtak hogy másé..

70F

2020. aug. 29. 02:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!